ANNO 2205 is gelanceerd !

Android Game news Ipad Iphone Ipod Touch PC

Anno 2205 is vanaf verkrijgbaar in de winkel en als digitale download voor Windows PC.

Anno 2205 is ontwikkeld door Blue Byte en reikt voor de allereerste keer naar de maan en de ruimte. 

In Anno 2205 ontwikkel je als speler futuristische steden op aarde, die in staat zijn om missies naar de maan te organiseren om er productiekolonies op te starten.

Door het koloniseren van de maan en arctische regio’s, en de grondstoffen er te ontginnen om op aarde te gebruiken, zullen je steden zich ontpoppen tot bruisende metropolen.

De game gebruikt een revolutionaire Session-modus die spelers toelaat verschillende sessies op zowel de aarde, maan als arctisch gebied te controleren, om zo meerdere regio’s tijdens verschillende gameplay sessies te verbinden.   

De nieuwe Anno 2205 Engine versterkt het city-building aspect zodat je steden kan bouwen met wel een miljoen  inwoners, op eilanden vijf keer zo groot als in vorige Anno-games.

image003

Dankzij het hoge niveau van graphics dompel je jezelf meteen onder in de levendige steden met vliegende auto’s, bedrijvige fabrieken, levendige stadions en werkende mijnen. 

Anno 2205 is verkrijgbaar in drie edities:

  • de standaard editie :
    De standaard editie bevat de volledige Anno 2205 game.
  • de Gold Edition:
    De Gold Edition bevat de volledige game en toegang tot twee uitbreidingspakketten die na release van de game zullen uitkomen.
  • en de Collector’s Edition :
    De Collector’s Edition bevat extra items, zoals een kwaliteitsvolle ‘Moon’-poster en een exclusief artbook van 60 pagina’s.

De nieuwe DLC laat je toe om twee extra regio’s, Tundra en Orbit, te ontdekken en zo nieuwe middelen te vergaren om je bedrijf verder te laten ontwikkelen.

3_anno_2205_asteroid_minerDeze uitbreidingen zullen ook apart te downloaden zijn en onderdeel uitmaken van de Season Pass.

Voor spelers die hun Anno 2205-belevenis nog verder willen uitbreiden is er  Anno 2205™: Asteroid Miner:

een puzzelgame voor mobiele apparaten die zowel de fans als nieuwkomers een nieuwe uitdaging biedt in het Anno-universum.

Spelers kunnen ook ontgonnen materialen vanuit de app naar de PC-game overzetten om hun rijk nog verder uit te breiden.