TomTom breidt aanbod navigatiesystemen

TomTom brengt twee nieuwe navigatiesystemen op de markt.

De GO 51 en GO 61 beschikken over Lifetime Wereldkaarten, Lifetime Flitsers en Lifetime Traffic.

Daarmee beschikken nu alle TomTom GO-modellen over de Lifetime-diensten.

De TomTom GO 51 en 61 beschikken over respectievelijk een 5 en 6 inch-scherm. Lifetime Wereldkaarten biedt gebruikers de mogelijkheid elke wegenkaart ter wereld gratis te installeren.

Lifetime Flitsers laat bestuurders zonder extra abonnement weten waar de vaste en mobiele flitsers staan.

Fusion TIFF File

De Lifetime-services werken via een mobiele internetaansluiting.

De TomTom GO-serie bestaat nu uit zes modellen: de nieuwe GO 51 en 61, de GO 510 en 610, met volledig interactief scherm en inclusief click & go-mount, en de TomTom GO 5100 en 6100, die beschikken over een ingebouwde SIM-kaart.

Alle systemen beschikken over een rijke gebruikersinterface, simpele bediening en 3D-kaarten. Om het dagelijkse woon-werkverkeer makkelijker te maken, beschikken alle TomTom GO navigatiesystemen over een ‘Rijd naar huis’ en ‘Rijd naar werk’-knop.

Fusion TIFF File

Verder zijn al deze TomTom GO-modellen compatible met MyDrive, waarmee autorijders hun smartphone, tablet of computer kunnen gebruiken om real-time verkeersinformatie te bekijken, routes te plannen en hun bestemming naar de TomTom GO te sturen voordat zij in de auto stappen. 

Oudere modellen van de GO-serie zijn compatible met MyDrive via een simpele software-update.

De nieuwe TomTom GO 51 en 61 zijn nu respectievelijk aan €179,95 en €199,95 verkrijgbaar: online en bij fysieke verkooppunten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights