Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Warner Bros lanceert Batman Arkham VR voor Playstation VR

Warner Bros en DC Entertainment kondigen vandaag de release aan van Batman™: Arkham VR.

 

De eerste virtual reality ervaring die ervoor zorgt dat fans Batman kunnen zijn en Gotham City en Wayne Manor kunnen ontdekken als nooit tevoren. Batman™: Arkham VR ontwikkeld door Rocksteady Studios.

batman-arkham-vr-batarang

De makers van de veelgeprezen Batman™: Arkham-trilogie baseren zich op DC’s Batman-licenties en exclusief verkrijgbaar op PlayStation®VR voor een adviesprijs van € 19,99.

In juni is de aankondiging van Warner Bros van Batman: Arkham VR wereldwijd enthousiast ontvangen door fans en kort daarna won de game de allereerste E3 Game Critics Award voor Best VR Game.

Batman™: Arkham VR dompelt de spelers onder in het universum van de Dark Knight als ze Gotham City ervaren door de ogen van ’s werelds beste detective.

img_20160819_114842Spelers duiken diep in een gloednieuw Batman: Arkham mysterie: zij die deze virtuele wereld binnen gaan moeten denken als Batman en zijn legendarische gadgets gebruiken om het mysterie te ontrafelen dat de levens van zijn bondgenoten bedreigt.

Tijdens Gamescom hadden wij al een voorproefje die je hier nog eens kan nalezen.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com