The Elder Scrolls Online – The Witches Festival

ZeniMax Online Studios lanceert vandaag Tamriel’s oude herfsttraditie in The Elder Scrolls Online.

Voor de rest van de maand zullen demonologisten, goochelaars, lamias, tovenaars en thaumaturgen bijeenkomen in de bossen van Tamriel om er bezweringen te houden en spelers zo een leuke viering van het seizoen voor te schotelen.

The Witches Festival

Tijdens dit in-game event zullen spelers en gelijk wie uit hun groep zichzelf in de Undead kunnen transformeren, 100% XP boost ontvangen, event achievements ontvangen en meer kans maken op het ontvangen van griezelige loot, inclusief het Hollowjack motief, exclusieve maskers en meer.

652eb26f717fc0d759769125c84027bb

Om aan deze activiteiten te kunnen deelnemen, moeten spelers de Crown Store bezoeken om gratis hun Crow Caller te ontvangen en hierin te blazen om de “The Witchmother’s Bargain” quest aan te nemen.

Na deze tot een goed einde te hebben gebracht, ontvangt men de Witchmother’s Whistle die kan worden gebruikt om The Witchmother’s Cauldron op te roepen.

Deze blubberende kom vol spanning en moeite zal spelers (en iedereen in hun groep) transformeren in een Undead wezen.

De transformatie duurt twee uur, maar spelers kunnen de stappen zoveel keer herhalen als ze maar willen tot de eerste dag van Sun’s Dusk (1 november).

Terwijl de Undead transformatie actief is, biedt het doden van boss monsters meer kans bij het looten van Plunder Skulls.

Het openen van een Plunder Skull onthult speciale Witches Festival goodies, inclusief maskers, speciale feestelijke Provisioning recepten, het Hollowjack crafting motief en meer

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights