Review : De Mol Bordspel

Review : De Mol Bordspel

De mol zit er al even op en we kunnen maar wachten tot het volgende seizoen, Maar wie echt niet kan wachten en zijn ongeduld niet de meester kan .. die kan More »

Review : Bordspel “De Tour de France”

Review : Bordspel “De Tour de France”

Bordspel industrie in België groeit als kolen, zo ook bij Just Games die eerder al “De Slimste Mens” en “Eigen Kweek” op de markt brachten. 3 op 3 hopelijk met Tour De More »

Review : Nokia 3

Review : Nokia 3

Het lijkt dan niet nog zo lang geleden, maar Nokia was toch een sereus poos uit het straatbeeld verdwenen toen deze werden verkocht aan Microsoft. even was er nog de bekende naam More »

Review AG271QX

Review AG271QX

Gaming monitors zijn niet meer wat ze ooit waren, ze zijn evolueert en definiëren tegenwoordig zelfs al de wereld alsof deze nog nooit tevoren te ervaren was. Gerelateerd More »

Review : The Whole Truth #DVD

Review : The Whole Truth #DVD

Keanu Reeves lijkt wel aan een comeback te bouwen na een stille periode. John Wick sloeg al in als een bom en zijn sequeel wist gelijk ook het publiek te smaken. Met More »

Acer brengt vernieuwing ! #Persevent cover#

Acer brengt vernieuwing ! #Persevent cover#

Acer wist ons op 30 juni uit te nodigen voor een kijkje in de nieuwe producten die we mogen verwachten. Vol interesse naar vertrokken we richting s-Hertogenbosch  voor een hapje, drankje en More »

DVD review : Ron Goossens – Low Budget Stuntman

DVD review : Ron Goossens – Low Budget Stuntman

Ron Goossens, je zou nu deze naam niet kennen maar als het aan de hand van de makers lag, zou deze man veel hebben betekend in de zogenaamde filmwereld. De man met More »

Review : Acer Z6 Plus

Review : Acer Z6 Plus

Acer zet verder in op de Smartphone line en met een concurrentiestrijd tegen de Galaxy reeks van Samsung en Iphone van Apple. Gerelateerd More »

Cinema Review : The Zookeeper’s Wife

Cinema Review : The Zookeeper’s Wife

Wie niet weet wat gedaan op een woensdag met de nodige weer en regen in Juni, kan nog snel de kans grijpen om droog in je lokale cinema de prachtige productie van More »

Review : Assassins Creed – The Movie

Review : Assassins Creed – The Movie

Ubisoft lijkt de trein op film franchise goed op te trekken na eerder Prince Of Persia in de zalen verscheen, Nu is het aan de beurt van een volgende Franchise : Assassins More »

 
darklord

About

Darklord : De grote Playr00m Opperhoofd die zijn kennis aan zijn kleine minions overlever. Technologie loopt door de aderen als een setje nanobots! En mijn grootste zwakte is de altijd durende honger naar meer kennis! En Cosplay !

PlayLink maakt gamen voor iedereen toegankelijk

Sony introduceert PlayLink voor PlayStation 4: een nieuwe, leuke en toegankelijke manieren om te gamen.

 

PlayLink titels maken gebruik van je smartphone of tablet om het spel te besturen in plaats van de controller.

Hierdoor kan iedereen gemakkelijk meespelen.

De titels zijn echte gezelschapsspellen, ideaal voor een avondje met vrienden of familie.

 

That’s You! is de eerste titel binnen deze nieuwe productcategorie.

Een leuke quiz waarmee je je medespelers nóg beter leert kennen.

Met deze quiz kom je er achter hoe spelers nu echt over elkaar denken.

Met meer dan 1.000 leuke vragen, tekenopdrachten en tekstspelletjes is dit op en top vermaak voor een avond met vrienden of familie.

 

Haal de snack alvast in huis en zet de drankjes koud, met That’s You! is de volgende spelletjesavond een gegarandeerd succes!

PlayStation Plus abonnees kunnen deze game gratis downloaden in de PlayStation Store.

PlayLink maakt slim gebruik van de mogelijkheden die je eigen telefoon of tablet te bieden heeft. Dankzij de verschillende functionaliteiten, wordt deze omgetoverd tot een veelzijdige controller.

Het grote voordeel is dat je niet hoeft te leren hoe de besturing werkt, je kent de mogelijkheden, omdat je die dagelijks toepast.

Bekende handelingen als swipen, verslepen, in- en uitzoomen, foto’s maken of met je vinger tekenen op het scherm worden gebruikt voor interactie met elkaar en het spel.

PlayLink-titels zijn voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen game-ervaring te hebben om er mee aan de slag te gaan.

In de loop van dit najaar verschijnen er diverse PlayLink titels.

Deze variëren van quizzen, meezingen met je favoriete hits in SingStar tot een interactieve thriller.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com