For Honor Season 3: Grudge & Glory 15 augustus van start

Vanaf 15 augustus gaat Grudge & Glory, Het 3de Season van For Honor van start op alle platformen.

 

 

Met nieuwe Helden, maps, uitrusting, ranked play en verscheidene gameplay-updates, is Grudge & Glory For Honors grootste update tot nu toe.

Vanaf het begin van Season 3 hebben alle spelers gratis toegang tot de maps en de gameplay-updates.

De nieuwe Helden – de trotse Highlander en de dappere Gladiator – zijn vanaf 15 augustus gratis beschikbaar voor spelers met een Season Pass.

Anderen spelen deze Helden vanaf 22 augustus vrij met in-game Staal.

Naast Season 3 kunnen spelers het volgende seizoen in november verwachten en worden binnenkort ook dedicated servers geïntroduceerd.

De eindeloze strijd tussen de Ridders, de Vikingen en de Samoerai verwelkomt twee nieuwe Helden op het slagveld:

  • Highlander (Viking Hybrid) – Highlanders zijn geduldige Helden die gebruikmaken van twee verschillende vechtmodi. Hun verdedigende houding laat toe dat ze de tegenaanval inzetten en terugslaan. Met hun aanvallende houding ontketenen Highlanders ten koste van hun verdediging hun dodelijkste aanvallen. Het wapen van de Highlanders, de gigantische claymore, is het grootste zwaard van de game en voorziet de gebruiker van een dodelijke combinatie van kracht en reikwijdte.
  • Gladiator (Ridder Assassin) – Gladiatoren verdienen de dagelijkse kost door, zwaaiend met hun drietand en schild, hun vijanden te doden. Ze dragen weinig uitrusting, waardoor ze hun tegenstanders kunnen slaan en de perfecte gelegenheid creëren om hen verder aan te vallen. Door hun grotere uithoudingsvermogen en gereduceerde cooldowns, zijn Gladiatoren behendige en gevaarlijke vijanden.

Twee nieuwe slagvelden, Sentinel en Viking Village, maken hun debuut in Season 3. Beide maps bieden unieke en dodelijke gevaren, waardoor spelers het terrein moeten leren kennen en zich te allen tijde bewust moeten zijn van hun omgeving.

Bovendien introduceert Season 3 nieuwe legendarische zeldzaamheidsklasse voor gear en wordt de maximale reputatie voor alle Helden verhoogd naar 40.

Hierdoor krijgen spelers meer mogelijkheden om hun Helden aan te passen.

Met Season 3 wordt het mogelijk om competitief te spelen met de introductie van 1v1-dueltoernooien.

Door aan toernooien deel te nemen, vechten spelers om hoger in de ranglijsten te komen.

Deze ranglijsten worden ieder seizoen vernieuwd, waardoor spelers opnieuw de kans krijgen om zich naar boven te worstelen en exclusieve toernooiprijzen te winnen.

Met de invoering van 4v4-gevechten voor het klassement later dit jaar, blijven de competitieve mogelijkheden in For Honor groeien.

Tegelijkertijd met de start van Season 3 wordt update 1.11 geïmplementeerd, die de game verder balanceert met behulp van extra gameplay-updates die tijdens Season 3 getest worden.

Spelers kunnen vanaf 12 augustus 20:00 uur het For Honor Season 3 Live Event: Grudge & Glory Reveal livestreamtoernooi volgen op twitch.tv/forhonorgame.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights