Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Hand’s On – We. The Revolution #Gamescom Session

We. The Revolution mag dan als een pakkende titel klinken voor een Hollywood film, het is dus de titel van een pakkende indie game die wij op gamescom mochten ervaren.

We. The Revolution speel zich af tijdens de Franse revolutie waar jij beide judge & jury bent en de wet in eigen handen neemt.

Toegeven dat games als Sherlock Holmes ervoor zorgen dat je detective skills omhoog gaan, maar in We, The Revolution dien jij te beslissen over het lot van de verdachte als deze schuldig of onschuldig word verklaard.

Je krijgt een reeks bewijsstukken en scenario voorgesteld waarin jij deze deskundig dient te beoordelen.

Elk detail kan namelijk een tip zijn voor de zaak.

In jou rechtszaal leg je de verdachte en getuigen op het rooster en laat je elk detail in je beslissing een rollen spelen.

Jou keuze is niet altijd populair of geliefd als jij iemand laat gaan of beoordeeld.

Jou reputatie loopt al snel buiten de muren van het gerechtshof.

Tegenstanders zullen opstandig worden en jij dient hier dan de stad ook aan te kunnen.

Kies de correcte bondgenoten om alliances te vormen, maar je zal ook vijanden maken buiten  de zaal.

We. The Revolution volgt diepere verhalen gebaseerd op historische personages in een game die bulkt van de franse politiek.

Momenteel is We. The Revolution nog in een vroege alfa fase en word deze verwacht in 2018

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com