Square Enix kondigt samenwerking aan tussen Final Fantasy XV en Assassin’s Creed

Afgelopen weekend onthulde Square Enix Ltd., een spannende samenwerking met Ubisoft Entertainments hit-franchise Assassin’s Creed® om het FINAL FANTASY® XV-universum verder uit te breiden.

Spelers kunnen de update hiervoor gratis downloaden in de Xbox Games Store en PlayStation®Store.

Het spannende FINAL FANTASY XV: Assassin’s Festival in-game evenement loopt van nu tot 31 januari 2018.

In die periode kun je met Noctus en zijn vrienden het Lestallum-festival bezoeken dat wordt gevierd ter ere van een mythische held die streed tegen de ketenen van onderdrukking.

Dit tijdelijke evenement introduceert gameplay-elementen die zijn geïnspireerd door de Assassin’s Creed-serie, inclusief behendige en acrobatische acties in de buitenwereld, sluwe sluipmoorden vanaf hoger terrein en grootschalige schattenjachten.

Het evenement voorziet ook in speciale outfits, zoals de Medjay Assassin’s Robes voor Noctis en zijn crew, en de Master Assassin’s Robes voor Noctis – de laatste is alleen verkrijgbaar via het Dream Egg van het Moogle Chocobo Carnival.

Andere in-game samenwerkingsvoorwerpen zijn onder andere Regalia-stickers met Assassin’s Creed-thema (deels en volledige bestickering), en een speciale fotolijst en fotofilter die beschikbaar komen voor Prompto’s foto’s.

Hieronder nog enkele zaken die deze gratis game-update levert:

  • Noodle Helmet-outfit – dit mysterieuze, beroemde Nissin Cup Noodle-outfit geeft Noctis en zijn vrienden nieuwe energie, en zorgt op wonderlijke wijze dat hun HP sneller herstelt.
  • Timed Quest-updates – Extra, tijdelijke “Timed Quests” zijn toegevoegd aan de quest tracker.
  • Tentoonstelling van winnende foto’s van derde Snapshot Contest – De winnende foto’s van de derde Snapshot Contest voor de community zijn nu te bewonderen in Galdin Quay.
  • Bestiary – Een overzicht van de vijanden die spelers versloegen tijdens gevechten. In het menu kunnen spelers deze vijanden eens nader bekijken.
  • Chapter Select – Spelers kunnen nu in het hoofdmenu eerder doorlopen hoofdstukken selecteren en spelen. Deze functie komt beschikbaar na het voltooien van de game.

FINAL FANTASY XV is nu wereldwijd verkrijgbaar voor de Xbox One en PlayStation®4.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights