Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Hand’s On – We. The Revolution #Gamescom Session

We. The Revolution mag dan als een pakkende titel klinken voor een Hollywood film, het is dus de titel van een pakkende indie game die wij op gamescom mochten ervaren.

We. The Revolution speel zich af tijdens de Franse revolutie waar jij beide judge & jury bent en de wet in eigen handen neemt.

Toegeven dat games als Sherlock Holmes ervoor zorgen dat je detective skills omhoog gaan, maar in We, The Revolution dien jij te beslissen over het lot van de verdachte als deze schuldig of onschuldig word verklaard.

Je krijgt een reeks bewijsstukken en scenario voorgesteld waarin jij deze deskundig dient te beoordelen.

Elk detail kan namelijk een tip zijn voor de zaak.

In jou rechtszaal leg je de verdachte en getuigen op het rooster en laat je elk detail in je beslissing een rollen spelen.

Jou keuze is niet altijd populair of geliefd als jij iemand laat gaan of beoordeeld.

Jou reputatie loopt al snel buiten de muren van het gerechtshof.

Tegenstanders zullen opstandig worden en jij dient hier dan de stad ook aan te kunnen.

Kies de correcte bondgenoten om alliances te vormen, maar je zal ook vijanden maken buiten  de zaal.

We. The Revolution volgt diepere verhalen gebaseerd op historische personages in een game die bulkt van de franse politiek.

Momenteel is We. The Revolution nog in een vroege alfa fase en word deze verwacht in 2018

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com