Review : The Crew 2

Review : The Crew 2

The Crew  2 is een zeg maar , niet zomaar een race game. Het best kan je beschrijven als een open wereld vol uitdagingen in de vorm van verschillende wedstrijden via ter More »

Review : Lego -The Incredibles

Review : Lego -The Incredibles

Dient er nog een introductie gebracht te worden voor de Lego games en Travvelers tales? Zeker niet! Maar wanneer een franchise gelegofiseerd wordt dan is het meestal altijd een schot in de More »

Review : Super Bomberman R (Xbox One )

Review : Super Bomberman R (Xbox One )

Noem 1 van de games die je spontaan naar een retro, nostalgische gevoel knallen en het is Bomberman!     Gerelateerd More »

Review : Black Panther (Blu-Ray)

Review : Black Panther (Blu-Ray)

For Wakanda! Black Panther vervoegt het Marvel raster in de reeks aan superhelden, Disney weet dus trouw te blijven aan de humor en actie, maar voor de eerste maal in Disney- Marvel More »

Review : 300CPX Far Cry 5 edition

Review : 300CPX Far Cry 5 edition

Thrustmaster brengt een zee aan headsets, en wie een thematiseerde editie wil is ook bij hun aan het goeie adres. De 300CPX is al eens in verschillende variaties verschenen zoals de klassieke More »

Review : Maze Runner : The Death Cure (Blu-Ray)

Review : Maze Runner : The Death Cure (Blu-Ray)

Het laatste deel van The Maze Runner weet alvast zijn voorgangers alle eer te behouden, Niets veranderd en enkel meer van hetzelfde in een duistere toon waar de emoties hoger liggen   More »

Review : The Last Ship – Season  4 (DVD)

Review : The Last Ship – Season 4 (DVD)

Dat the Last Ship toch al even meegaat is een statement op zichzelf. Het is dan ook 4 jaar geleden toen de eerste avonturen naar boven kwamen drijven over de allerlaatste schip More »

Review : Datatraveler 2000

Review : Datatraveler 2000

Kingston staat bekend als pionier in geheugen modules en flash drives, Net dat wat zo belangrijk is voor elke pc-gebruiker: Veilige dataopslag. Flash drives kunnen verloren gaan, hoe vaak lees je niet More »

Triumph As One in Anthem, lancering 22 februari

Triumph As One in Anthem, lancering 22 februari

Vandaag onthult Electronic Arts dat Anthem™, de gloednieuwe titel van het gerenommeerde team van BioWare, gelanceerd zal worden op 22 feb. 2019. Anthem is een sociale, actie-RPG met co-op multiplayer als basis. More »

Review : Agony

Review : Agony

Agony werd recent door een Kickstarter crowd fund actie tot een perfect einde gebracht door Madmind Studio.   Gerelateerd More »

 
darklord

About

Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Marvel’s Super Heroes 2

LEGO games zijn niet meer aan een introductie toe, ze hebben al (en owee als ik in herhaling val) een reeks aan topfranchises weten te LEGOLIZEN (get it ? Legalizen met een O) 🙂

De recepten van LEGO zijn telkens zelfde gebleven in een  ” don’t fix if its not broken” manier :

 

 

Neem een franchise, maak er karikaturen en slapstick humor van en giet het in een sensationele, original verhaal.

LEGO Marvel Avengers was zo een soepje dat het van het ene naar het andere sprong, LEGO Star wars: The Force Awakens was dan weer puur genot net zoals Jurrasic Park en LEGO Marbel super heroes.

Net deze laatste krijgt een deel 2.

Zeker goeie timing met recente favorieten die verschenen op dvd/Bluray en cinema zoals Doctor Strange , Thor : Ragnarok , en in USA reeds verschenen reeks als Marvel’s Inhumans.

Deze superhelden samen met de recent overgestapte Spiderman die Disney/Marvel wist te bemachtigen van Sony en het ziet ernaar uit dat het volledige Marvel familie onder 1 dak komt te staan.

Zo ook in LEGO Marvel Super Heroes 2 die we al eerder op Gamescom mochten ervaren, en dus nu EINDELIJK verkrijgbaar is op Xbox One, Playstation 4, Nintendo Switch en pc.

Verhaal:

Vlot na het verhaal van LEGO Marvel Super Heroes, reist Kang, de veroveraar door verschillende realiteiten en tijdlijnen.

De bekendste steden weet hij uit hun realiteit te halen en veroveren.

Niet weten dat de helden aanwezig ook in de stad vertoeven en als soort mieren kolonie mee verhuizen naar hun nieuwe “home”.

Zij moeten de krachten bundelen en samen werken als ze willen Kang verslaan en de dimensies herstellen naar hun glore.

Gameplay:

Waar in het allereerste Marvel Super Heroes tussen de levels door de aanwezigheid van Agent Colson uit Agents of S.H.I.E.L.D wist te vergezellen, werd deze keer plaats gemaakt voor Jonah Jameson.

Verwacht maar niet aan audio rips zoals in Lord of the rings of The Hobbit, met bekende dialogen uit de film die als fragmenten opduiken met grappige animaties.

De makers van Travelers Tale kozen voor originele script met originele stemmen die ingesproken werden.

Dit geeft ook een meerwaarde aan de belevenis.

De Werels zelf van LEGO Marvel Super Heroes 2 werd al aangekondigd dat deze groter zou zijn en de HUB achterwege zou gelaten worden.

Terug naar de wereld waar je vrij kan rondlopen en alles kapotslaan wat je tegen komt.

Naast de 20 verhaalmissies krijg je nog eens 10 bonus levels erbij.

Groter en Beter dankzij de kracht van de next Gen console.

Reken maar op tal van ontgrendelbare personages uit het Guardians Of The Galaxy universum, Doctor Strange wereld, Spiderman, Avengers, en veel meer die je terugvindt in de grote wereld van Chronopolis.

Alle werelden komen hier werkelijk samen zelfs hoog in lucht de wereld van de Inhumans die ze Antillan noemen.

Grafisch:

We merken soms wel bij de hevige actie dat onze gameplay durft te happeren, toeval of ligt het aan onze console? Dat laten we in het midden.

Op zich niets zo erg storend maar wanneer er tal aan grafische pracht gegenereerd wordt merken we toch dat onze systeem of de game niet volledig mee kan.

Conclusie:

Het is even geleden dat een LEGO Game nog zo zalig aanvoelde, toegeven dat LEGO Worlds wel fun was maar meer als een MInecraft versie aanvoelde.

Het is dan ook zo goed als een jaar geleden dat de vorige LEGO-game verscheen met LEGO: Star Wars The Force Awakens in december, samen met de cinema release.

Strak verhaal en ondanks de originele stemmen uit het stal van Travelers Tale is LEGO Marvel Super Heroes 2 een meerwaarde.

Het is sterk wennen dat de huidige stemmen uit het eerste deel niet aanwezig ware, iets dat als een haar in de boter werkte bij de makers toen in 2016-17 de videogame voice actors in staking gingen.

Neemt niet weg dat alles toch op zijn plooi komt.

De wereld is groter en de Battle Arena en tal aan bazen leveren je toch meer dan honderden uren plezier op als je echt alles wil gaan bekijken en uitspitten.

LEGO Marvel Super Heroes 2 is nu verkrijgbaar op alle bekende platformen, behalve vorige generaties zoals Xbox 360 en Playstation 3.

Dit is dan ook een eerste keer dat vorige en huidige platformen niet beiden een release kregen.

Wij hebben deze alvast getest op Xbox One.

Score:

9/10

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com