Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Assassins Creed Rogue Remasterd

Enkele jaren geleden met de release van de Xbox One/ Playstation 4 tijdperk, was er een split in de consolemarkt toen Ubisoft voor de oude generatie Assassins Creed Rogue lanceerden en voor de toen “Next” Generatie console een aparte Assassins Creed met Unity.

2014 was een jaar waar de fans 2 Assassins Creed games kregen in 1 tijdperk.

Het verhaal vanuit een ander standpunt is nu voor het eerst beschikbaar op huidige console.

Gameplay:

Qua besturing was voelt wat stroef aan, maar gaat op je wennen.

Veel hoef je niet over te weten als je een ervaren Assassins Creed Fan bent.

Veel van de volg en Stealth missies komen aan bod in een reeks van zijmissies die erbij horen, maar waar Rogue echt in schittert is toch zijn verhaal.

Verhaal:

Je speelt in Rogue niet als een Assassin maar als een voormalige Assassin.

Shay breekt van de broederschap en beslist zich aan te sluiten bij de Tempeliers.

De jacht op de Assassins is dus geopend en wanneer je de eerste broeder neerhaalt weet je al waar het om gaat.

Het verhaal speelt zich in de AC-tijdlijn af tussen Assassins Creed 3 en 4 en ergens ook in de tijdzone van Unity.

Vragen worden beantwoord en nieuwe vragen ontstaan.

Zoals altijd is er ook een hedendaagse tijdlijn bij Abstergo en de nodige dialogen die de nodige humor kan bevatten. We merken veel spot/ humor ten adres van Ubisoft (niet de eerste keer trouwens, remember de E3 lek in Watchdogs als missie?)

Grafisch:

De belangrijkste detail is uiteraard grafisch aspect van een remaster, zeker nu er ook 4K mogelijkheden bestaan.

Op Xbox One en Playstation Pro zul je wel Rogue in Native 4k kunnen ervaren, met een zeer scherp textuur in beeldverhouding.

Maar vergeet niet dat het een remaster is, een avanceerde port die werd verfrist en niet een gloednieuwe game van grond af zoals Origins.

Conclusie:

Wie Rogue al gespeeld heeft zal niets nieuws onder de zon vinden en wie zijn vorige console te vroeg had opgeborgen of verkocht krijgt nu de kans een meesterstuk te ervaren in de franchise.

Nieuwe opgepoetste grafische beelden komen wel tot hun recht op native 4K maar de animatie laat soms wat wensen over.

Zeker aangenaam is om het verhaal uit een andere perspectief mee te maken.

Score:

6,6/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com