Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake.

Tuurlijk voor 90’s kids is het een must dit terug mee te maken : de glorie tijd van de eerste playstation !

Net zoals bij de N Sane Trilogy van Crash Bandicoot zijn alle drie de games pure remakes.

Van de grond op hebben de makers weten de volledige triologie hernieuw leven te brengen net zoals de crash games.

3 games voor de prijs van 1 tenzij je de crash bandicoot bundel neemt, dan heb je 6 voor 1!

  • Spyro The Dragon (1998) :Wanneer alle draken verdwijnen, dien jij als kind de redder te spelen en iedereen te bevrijden.

  • Spyro 2: Ripto’s Rage! (1999) (Gateway To Glimmer getiteld din Europa) :Met een diepere uitgewerkte personage maakt Spyro een come back.
    Met Sparx trek hij op reis voor een goeie vakantie wanneer ze per ongeluk onderschept worden en een nieuwe avontuur meemaken.


    Met een uitgebreidere wereld is qua design het 2de deel een ware upgrade tegenover het eerste deel.

  • Spyro: Year Of The Dragon (2001)In het derde spel, Year of the Dragon, ga je op zoek naar gestolen drakeneieren. Year of the Dragon is het laatste Spyro-spel dat Insomniac ontwikkelde en ze hebben al hun lessen uit de vorige twee games doorgetrokken naar dit spel.

    De gameplay blijft even vloeiend en de cutscenes zijn nog steeds aanwezig, maar dit spel heeft nog één leuke nieuwe feature. Spyro is immers niet langer je enige personage: er komen nog enkele dieren bij die een bijdrage willen leveren.

Conclusie:

Fans nieuw en oud zullen te vinden zijn alvast voor de triologie en pure nostalgie beleven.

Buiten de opgepoetste beelden is spyro zoals je die kende en als je de game al af gespeeld heb zul je niets nieuws vinden…

Spyro Reignited Trilogy is een bijna perfecte remake van de oude PS1-trilogie. De coolste draak in videogames is weer helemaal terug!

Score:

6/10

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights