Review : Arrow Season 6 (Blu-Ray )

Review : Arrow Season 6 (Blu-Ray )

Arrow blijft in USA scoren met intussen al goed halfweg in de 7de seizoen. Het is dan ook niet te verwonderen dat de avonturen van de “Emerald Archer” niet uit verteld zijn, More »

Review : Just Dance 2019

Review : Just Dance 2019

2019 zit er al bijna op, maar nog voor dit zover is gaan we nog even opnieuw de nodige Shaken en Grooven boven halen in de jaarlijkse Just Dance Editie. Gerelateerd More »

Assassin’s Creed komt volgend jaar tot leven in symfonische ervaring

Assassin’s Creed komt volgend jaar tot leven in symfonische ervaring

Assassin’s Creed Symphony, de ultieme symfonische ervaring voor Assassin’s Creed-fans, gaat op 11 juni 2019 in première in het legendarische Dolby Theater in Hollywood. De première vindt plaats tijdens een van de More »

Review  : The Orville Season 1 (DVD)

Review : The Orville Season 1 (DVD)

Als je aan The Orville denkt, zou je denken aan 1 of andere kleine stad in de aard van  aminityville of iets anders waar een amish gebeuren plaats vind. Grote verassing nummer More »

Ontdek de eerste trailer van Disney’s THE LION KING!

Ontdek de eerste trailer van Disney’s THE LION KING!

Een live action adaptatie van Disney’s grootste klassieker geregisseerd door Jon Favreau. Jon Favreau die al enkele Live actie prenten bracht voor Disney, komt deze zomer met de Live action verfilming van More »

Review : Logitech Pro G Headset

Review : Logitech Pro G Headset

Esports! Daar draait het zoals vaak gezegd meer en meer om wanneer je een deftige headset, klavier , muis en meer wil  aankopen. De kwaliteit, ergonomie, comfort en natuurlijk snelle reactievermogen is More »

Review : LEGO DC Super Villains

Review : LEGO DC Super Villains

LEGO & DC wisten de fans te verassen een tijd terug met een volledige andere kijk op de wereld. Niet de helden staan in de spotlight, maar de slechteriken en dan bedoelen More »

Review :HyperX SAVAGE EXO Portable Solid-State Drive

Review :HyperX SAVAGE EXO Portable Solid-State Drive

HyperX, we love them ! Want zoals zo vaak gezegd : Wat ooit begon als een SD kaarten producten , is intussen uitgegroeid tot een volwaardige speler op de PC markt. Van More »

Review : Assassins Creed Odyssey

Review : Assassins Creed Odyssey

Na de ongelooflijke Origins weet Ubisoft Assassins Creed sterk, prachtig en levendig een nieuw leven te schenken. 10 jaar oud is de franchise al en na Assissins Creed 3 of 4 zijn More »

Review : Isle Of Dogs (DVD)

Review : Isle Of Dogs (DVD)

Om te beginnen met Isle of Dogs is het misschien best dat je geen griep of hoge koorts hebt, De aparte stijl van Wes Anderson weet je nogal in de ban te More »

 
darklord

About

Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : PES 2019

Pro Evolution Soccer stond dan wel jaren  bekend als het “witte product” in de voetbal games, met name aan de minder uitgebreide licenties en lagere kwaliteit…

De afgelopen jaren heeft Konami toch weten een flink vooruit gang te maken in beide kwaliteit en naam wisten te groeien.

In naam en faam en gameplay heeft PES een mooie groei doorstaan waarin de realisme een pak beter is geworden.

Gameplay :

Over een voetbal game dien je niet veel van te weten, je kickt de bal in de goal, aan de voeten je voortbewegen terwijl er geprobeerd word de bal je te ontnemen.

Basic voetbal regels.

Het is ook in het digitale gedeelte dat Konami hier de fans weet meer plezier te leveren.

Grafisch :

Dat Konami de laatste jaren veel investeert heeft in de grafische kant is ook duidelijk in PES, wanneer je merkt hoe sierlijk en visueel een betere hoog klepper de beelden zijn in PES 2019.

Dankzij de betere texturen en animaties kun je qua kwalitatief PES al wat minder onderscheiden aan zeg maar FIFA.

De spitsen zijn beter en meer geloofwaardig in zijn voorkomen, realistische bewegingen, alles past meer bij het plaatje.

Artificiële Intelligentie:

In een solo match offline of  Online waarbij je medespelers worden door de AI bestuurd, lijkt het wel alsof de intelligentie er ontbreekt.

Jou team staat er vaak gewoon op te staren of anticipeert amper wanneer je wil passen.

Navigatie :

De grootse struikelblok hadden we toch met het Menu in PES 2019 die  verwarring brengen.

Als je niet gewoon bent een Online match op te stellen is het even zoeken naar de desbetreffende menu, vaak vast zitten in een sub menu waar je niet uit geraakt en verplicht dan je spel dient te heropstarten.

Om nog maar te zwijgen over bij elke boot van de game dat je opnieuw de voorwaarden dient te aanvaarden, extern naar browser, dan sluiten en dan pas aan de slag kan.

Dat dit 1x zou voorkomen kunnen we aannemen, maar na de zoveelste keer is het toch wel wat afgezaagd.

Spel Modes :

Zoals in elke sport game heb je ook een carrière mode zoals bv. myClub met betere opties en mogelijkheid jou dream team samen te stellen.

Terwijl in Master Legue je met nieuwe manieren spelers en teams kan maken en ook nieuwe methodes voor transfer aanwezig zijn.

Conclusie:

PES heeft als een intussen gevestigde waarde zich weten toe-eigenen op de fans de laatste jaren met keer op keer een stap dichter bij de ultieme ervaring.

Van het simpele , wittere product naar een vaste waarde en onevengenaarde ervaring.

De community heeft zeker Pro Evolution soccer nooit in de steek gelaten, ook al was er als alternatief EA’s FIFA saga met tal aan licenties.

Konami weet zich te verbeteren en voor de Die hard fans die niet over iets weten te Nitpicken, mag je zeker PES 2019 aan je lijst zetten als waardige games.

Jammer van de ontbrekende Europese licenties

Score :

8/10

Getest op XBox One

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com