Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : PES 2019

Pro Evolution Soccer stond dan wel jaren  bekend als het “witte product” in de voetbal games, met name aan de minder uitgebreide licenties en lagere kwaliteit…

De afgelopen jaren heeft Konami toch weten een flink vooruit gang te maken in beide kwaliteit en naam wisten te groeien.

In naam en faam en gameplay heeft PES een mooie groei doorstaan waarin de realisme een pak beter is geworden.

Gameplay :

Over een voetbal game dien je niet veel van te weten, je kickt de bal in de goal, aan de voeten je voortbewegen terwijl er geprobeerd word de bal je te ontnemen.

Basic voetbal regels.

Het is ook in het digitale gedeelte dat Konami hier de fans weet meer plezier te leveren.

Grafisch :

Dat Konami de laatste jaren veel investeert heeft in de grafische kant is ook duidelijk in PES, wanneer je merkt hoe sierlijk en visueel een betere hoog klepper de beelden zijn in PES 2019.

Dankzij de betere texturen en animaties kun je qua kwalitatief PES al wat minder onderscheiden aan zeg maar FIFA.

De spitsen zijn beter en meer geloofwaardig in zijn voorkomen, realistische bewegingen, alles past meer bij het plaatje.

Artificiële Intelligentie:

In een solo match offline of  Online waarbij je medespelers worden door de AI bestuurd, lijkt het wel alsof de intelligentie er ontbreekt.

Jou team staat er vaak gewoon op te staren of anticipeert amper wanneer je wil passen.

Navigatie :

De grootse struikelblok hadden we toch met het Menu in PES 2019 die  verwarring brengen.

Als je niet gewoon bent een Online match op te stellen is het even zoeken naar de desbetreffende menu, vaak vast zitten in een sub menu waar je niet uit geraakt en verplicht dan je spel dient te heropstarten.

Om nog maar te zwijgen over bij elke boot van de game dat je opnieuw de voorwaarden dient te aanvaarden, extern naar browser, dan sluiten en dan pas aan de slag kan.

Dat dit 1x zou voorkomen kunnen we aannemen, maar na de zoveelste keer is het toch wel wat afgezaagd.

Spel Modes :

Zoals in elke sport game heb je ook een carrière mode zoals bv. myClub met betere opties en mogelijkheid jou dream team samen te stellen.

Terwijl in Master Legue je met nieuwe manieren spelers en teams kan maken en ook nieuwe methodes voor transfer aanwezig zijn.

Conclusie:

PES heeft als een intussen gevestigde waarde zich weten toe-eigenen op de fans de laatste jaren met keer op keer een stap dichter bij de ultieme ervaring.

Van het simpele , wittere product naar een vaste waarde en onevengenaarde ervaring.

De community heeft zeker Pro Evolution soccer nooit in de steek gelaten, ook al was er als alternatief EA’s FIFA saga met tal aan licenties.

Konami weet zich te verbeteren en voor de Die hard fans die niet over iets weten te Nitpicken, mag je zeker PES 2019 aan je lijst zetten als waardige games.

Jammer van de ontbrekende Europese licenties

Score :

8/10

Getest op XBox One

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com