Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : PES 2019

Pro Evolution Soccer stond dan wel jaren  bekend als het “witte product” in de voetbal games, met name aan de minder uitgebreide licenties en lagere kwaliteit…

De afgelopen jaren heeft Konami toch weten een flink vooruit gang te maken in beide kwaliteit en naam wisten te groeien.

In naam en faam en gameplay heeft PES een mooie groei doorstaan waarin de realisme een pak beter is geworden.

Gameplay :

Over een voetbal game dien je niet veel van te weten, je kickt de bal in de goal, aan de voeten je voortbewegen terwijl er geprobeerd word de bal je te ontnemen.

Basic voetbal regels.

Het is ook in het digitale gedeelte dat Konami hier de fans weet meer plezier te leveren.

Grafisch :

Dat Konami de laatste jaren veel investeert heeft in de grafische kant is ook duidelijk in PES, wanneer je merkt hoe sierlijk en visueel een betere hoog klepper de beelden zijn in PES 2019.

Dankzij de betere texturen en animaties kun je qua kwalitatief PES al wat minder onderscheiden aan zeg maar FIFA.

De spitsen zijn beter en meer geloofwaardig in zijn voorkomen, realistische bewegingen, alles past meer bij het plaatje.

Artificiële Intelligentie:

In een solo match offline of  Online waarbij je medespelers worden door de AI bestuurd, lijkt het wel alsof de intelligentie er ontbreekt.

Jou team staat er vaak gewoon op te staren of anticipeert amper wanneer je wil passen.

Navigatie :

De grootse struikelblok hadden we toch met het Menu in PES 2019 die  verwarring brengen.

Als je niet gewoon bent een Online match op te stellen is het even zoeken naar de desbetreffende menu, vaak vast zitten in een sub menu waar je niet uit geraakt en verplicht dan je spel dient te heropstarten.

Om nog maar te zwijgen over bij elke boot van de game dat je opnieuw de voorwaarden dient te aanvaarden, extern naar browser, dan sluiten en dan pas aan de slag kan.

Dat dit 1x zou voorkomen kunnen we aannemen, maar na de zoveelste keer is het toch wel wat afgezaagd.

Spel Modes :

Zoals in elke sport game heb je ook een carrière mode zoals bv. myClub met betere opties en mogelijkheid jou dream team samen te stellen.

Terwijl in Master Legue je met nieuwe manieren spelers en teams kan maken en ook nieuwe methodes voor transfer aanwezig zijn.

Conclusie:

PES heeft als een intussen gevestigde waarde zich weten toe-eigenen op de fans de laatste jaren met keer op keer een stap dichter bij de ultieme ervaring.

Van het simpele , wittere product naar een vaste waarde en onevengenaarde ervaring.

De community heeft zeker Pro Evolution soccer nooit in de steek gelaten, ook al was er als alternatief EA’s FIFA saga met tal aan licenties.

Konami weet zich te verbeteren en voor de Die hard fans die niet over iets weten te Nitpicken, mag je zeker PES 2019 aan je lijst zetten als waardige games.

Jammer van de ontbrekende Europese licenties

Score :

8/10

Getest op XBox One

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com