Review : Supernatural Season 13 (DVD)

Review : Supernatural Season 13 (DVD)

13 jaar geleden intussen al dat de WInchersters hun eerste debuut maakten op het scherm, 13 jaar vechten tegen de demonen en geesten En 13 jaar avonturen tegen de onderwereld, engelen, demonen More »

Review : Transference

Review : Transference

De eerste keer ik in contact kwam met Transference was tijdens een Gamescom sessie in 2017. In een kleine zaal, met nog een andere speler in VR mode leerde we de geheimen More »

Review : Lethal Weapon Season 2 (DVD)

Review : Lethal Weapon Season 2 (DVD)

Terwijl Lethal Weapon in USA begonnen is aan zijn 3de reeks, kun je hier in België nog genieten van het 2de seizoen die zopas ook op DVD werd uitgebracht. Genieten is ook More »

Review  : Deadpool 2 (Blu-Ray )

Review : Deadpool 2 (Blu-Ray )

Heer en meester Ryan Renolds heeft gezorgd dat Deadpool een cinema leven kreeg, De man gaat het niet bekennen wie de beelden heeft geleaked , maar come on 😉 “ we know More »

Review : PES 2019

Review : PES 2019

Pro Evolution Soccer stond dan wel jaren  bekend als het “witte product” in de voetbal games, met name aan de minder uitgebreide licenties en lagere kwaliteit… De afgelopen jaren heeft Konami toch More »

Review : We Happy Few

Review : We Happy Few

Al even op Kickstarter en nu eindelijk verkrijgbaar : We Happy Few ! Over welke andere game van Bioshock konden we het hebben ? De massale aandacht en inzameling voor deze productie More »

Review : F1 2018

Review : F1 2018

De racegame seizoen is weer begonnen, met de periode waar je Forza en F1 race games in je schoot gedropt krijgt. Dit meestal rond het F1 seizoen altijd om zo de fans More »

Lara Croft opgemerkte verschijning bij Belgische Obstacle Run

Lara Croft opgemerkte verschijning bij Belgische Obstacle Run

De boog hoeft niet altijd gespannen te staan…Maar in het geval van Lara Croft’s nieuwe Shadow of the Tomb Raider is niets minder waar! Gerelateerd More »

Review : The X-files S11 ( Blu-Ray)

Review : The X-files S11 ( Blu-Ray)

The X-files Seizoen 11 is nu verkrijgbaar op DVD & Bluray en het lijkt wel als Mulder & Scully nooit zijn weg geweest. Toegeven de succes van de jaren 90 was als More »

Review : Castaway Paradise

Review : Castaway Paradise

Redenen je een Nintendo neemt is toch voor games als Zelda, Mario, Donkey Kong en de tal aan franchise zoals de “mute” personages …   Gerelateerd More »

 
darklord

About

Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : PES 2019

Pro Evolution Soccer stond dan wel jaren  bekend als het “witte product” in de voetbal games, met name aan de minder uitgebreide licenties en lagere kwaliteit…

De afgelopen jaren heeft Konami toch weten een flink vooruit gang te maken in beide kwaliteit en naam wisten te groeien.

In naam en faam en gameplay heeft PES een mooie groei doorstaan waarin de realisme een pak beter is geworden.

Gameplay :

Over een voetbal game dien je niet veel van te weten, je kickt de bal in de goal, aan de voeten je voortbewegen terwijl er geprobeerd word de bal je te ontnemen.

Basic voetbal regels.

Het is ook in het digitale gedeelte dat Konami hier de fans weet meer plezier te leveren.

Grafisch :

Dat Konami de laatste jaren veel investeert heeft in de grafische kant is ook duidelijk in PES, wanneer je merkt hoe sierlijk en visueel een betere hoog klepper de beelden zijn in PES 2019.

Dankzij de betere texturen en animaties kun je qua kwalitatief PES al wat minder onderscheiden aan zeg maar FIFA.

De spitsen zijn beter en meer geloofwaardig in zijn voorkomen, realistische bewegingen, alles past meer bij het plaatje.

Artificiële Intelligentie:

In een solo match offline of  Online waarbij je medespelers worden door de AI bestuurd, lijkt het wel alsof de intelligentie er ontbreekt.

Jou team staat er vaak gewoon op te staren of anticipeert amper wanneer je wil passen.

Navigatie :

De grootse struikelblok hadden we toch met het Menu in PES 2019 die  verwarring brengen.

Als je niet gewoon bent een Online match op te stellen is het even zoeken naar de desbetreffende menu, vaak vast zitten in een sub menu waar je niet uit geraakt en verplicht dan je spel dient te heropstarten.

Om nog maar te zwijgen over bij elke boot van de game dat je opnieuw de voorwaarden dient te aanvaarden, extern naar browser, dan sluiten en dan pas aan de slag kan.

Dat dit 1x zou voorkomen kunnen we aannemen, maar na de zoveelste keer is het toch wel wat afgezaagd.

Spel Modes :

Zoals in elke sport game heb je ook een carrière mode zoals bv. myClub met betere opties en mogelijkheid jou dream team samen te stellen.

Terwijl in Master Legue je met nieuwe manieren spelers en teams kan maken en ook nieuwe methodes voor transfer aanwezig zijn.

Conclusie:

PES heeft als een intussen gevestigde waarde zich weten toe-eigenen op de fans de laatste jaren met keer op keer een stap dichter bij de ultieme ervaring.

Van het simpele , wittere product naar een vaste waarde en onevengenaarde ervaring.

De community heeft zeker Pro Evolution soccer nooit in de steek gelaten, ook al was er als alternatief EA’s FIFA saga met tal aan licenties.

Konami weet zich te verbeteren en voor de Die hard fans die niet over iets weten te Nitpicken, mag je zeker PES 2019 aan je lijst zetten als waardige games.

Jammer van de ontbrekende Europese licenties

Score :

8/10

Getest op XBox One

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com