THQ bevestigt ontwikkeling van Saints Row: The Third- Enter the Dominatrix

Op 3 hebben THQ inc en Volition Inc met trots de ontwikkeling van Saints Row: The Third- Enter The Dominatrix aangekondigd aan de grensverleggende stand-aloneuitbreiding van Saints Row: The Third.            

 

De game staat gepland voor release op Xbox 360, PlayStation 3 en PC voor een aanbevolen retail prijs van € 40. Beeld je de volledig over-the top actie van Saints Row: The Third in met als kers op de taart tal van gameplay features die het meest gevraagd werden door de Saints Row community: gestoorde superkrachten. Gebruik deze krachten naar keuze want het is geheel aan jou!

Danny Bilson, executive VP, Core Game Production, THQ Inc zei er hetvolgende over:
“Met wereldwijd meer dan 11 miljoen verscheepte exemplaren van de Saints Row franchise is het erg bevredigend dat we de Saints Row fans de features kunnen geven die ze het liefste willen.”

Saints Row: The Third – Enter the Dominatrix is de onmiddelijke verderzetting van de gebeurtenissen uit Saints Row: The Third. Eeuwen geleden al heeft de buitenaardse krijgsheer Zinyak zijn oog laten vallen op onze planeet met haar natuurlijke rijkdommen en lekkere vrouwtjes. Terwijl hij zijn vloot voorbereidt op de invasie, maakt hij zich slechts om 1 ding zorgen: de Third Street Saints.

Deze  Saints waren aanvankelijk een simpele straatbende uit Stilwater maar zijn uitgegroeid tot een wereldwijd imperium met de daarbijhorende TV spots en massa consumptie. Zaken die een sloeber als Zinyak genoeg interesseren om even te stoppen op zijn doortocht. Kortom, de Saints zijn de grootste bazen op aarde.

Als voorbereiding voor Zinyak zijn troepen op de invasie ontvoerd hij de leider van de Saints en houdt hem gevangen in een virtuele wereld. Een wereld die perfect op Steelport lijkt, om de waarheid voor je te verbergen. In deze wereld ben je niets meer dan een slaaf. Welkom… in de Dominatrix.

 

Meer details en een first look van Saints Row: The Third – Enter The Dominatrix kan je deze zomer verwachten.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights