Lego Harry Potter: Jaren 5-7 nu beschikbaar op de iphone, ipad en ipod touch.

Het is niet de eerste keer dat Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games een Lego Harry Potter game uitbrengen. Nu zijn ze er opnieuw met  ’the boy who lived’ en dit tijdens de laatste jaren van de epische aanloop naar de finale van de Lego Harry Potter reeks.
Verwacht je aan uren van meeslepende gameplay en een unieke interface, exclusief voor de iPhone, iPad, en iPod touch.

Nog een laatste keer wordt het Harry Potter universe in een blender gegooid met een vleugje creatieve Lego kracht om een smoothie van awesomeness mee te maken.

Deze gameplay ervaring biedt je: ontdekkingstochten, tovenarij, duels en veel meer die zowel jonge als oudere gamers zal weten te boeien.
Vecht tegen Voldemort! (oops said his name).

Als speler volg je Harry’s heldhaftige avonturen en kom je nieuwe gezichten, uitdagingen en spreuken tegen.
Terwijl je de iconische settings van het spel ontdekt, met locaties als het Grimboudplein, het Ministerie van Toverkunst, Halvemaanstraat, Wegisweg en Zweinstein.

Het touchscreen kan gebruikt worden om toverspreuken uit te spreken en doelwitten te selecteren. Met de interactieve display leer je hoe je spreuken en characters kan veranderen of hoe je spreuken af te vuren in een ‘duel’.

De game biedt je een duelleer uitbreiding waarin je duelvaardigheden kan oefenen op de grootste tovenaars en heksen zoals Sneep, Voldemort en andere oude bekenden.

 

 

 

 

De LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 App, ontwikkeld door TT Games, is nu verkrijgbaar in de App Store voor € 3,99 of via www.itunes.com/appstore.

 

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights