Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review :HyperX SAVAGE EXO Portable Solid-State Drive

HyperX, we love them !

Want zoals zo vaak gezegd : Wat ooit begon als een SD kaarten producten , is intussen uitgegroeid tot een volwaardige speler op de PC markt.

Van SD kaarten en USB sticks naar Headsets, klavieren, muizen, muismatten, RAM modules en meer.

Logisch op de Esport wereld en multimedia wereld dat HyperX weet in te spelen op de vraag van uitbreidbaar geheugen voor PC en Console.

Op vraag van HyperX testen we dus ook de gloednieuwe (en eerste) externe drive uit voor USB 3.0 onder de SSD technologische vlag op Xbox One.

Design :

Slank en elegant , klein nood in pocket formaat.

Met zijn gewicht van 56 gram is deze SSD externe drive de lichtste drive ooit die tot 20 procent sneller je console games weet te laden op Xbox One & Playstation 4.

Dit dankzij de 3D NAND Technology op de SSD Drive.

Hardware :

SSD technologie is zoals  je weet een Flash drive baseerde technologie waardoor geen bewegende componenten aanwezig zijn, en dus ook lichter in gewicht.

Deze 3de generatie NAND technologie weet sneller te presteren dan 2D NAND en levert tot 20 procent sneller zijn data op console.

Zijn gemakkelijk aan te sluiten USB 3.0 levert voor een snelle Plug & Play technologie zonder de nodige installatie van software.

Aansluiting gebeurd via de meegeleverde, snelle USB Type C naar A of USB Type C naar C kabel.

De HyperX SSD Savege Pro is verkrijgbaar in 2 varianten :

Voor de 480Gb versie betaal je  156,72 euro

Voor de 960GB versie betaal je 300,24 euro

Zijn leessnelheid verloopt voor de  480GB en 960GB – tot 500/480MB/s

Conclusie :

Klein maar fijn en o zo krachtig is deze HyperX Savage Exo Portable SSD voor zijn formaat die ideaal presteert op XBOX one.

Onze opslag van  Extern en Intern worden beiden samen geteld , waar je toch nog kan nakijken welke opslag wat heeft.

Ook via Xbox One waar we het op getest hadden kan je easy de externe ruimte vrij maken door je games en apps te verplaatsen naar de externe HyperX Savage Pro SSD drive die aangesloten is bij voorkeur en adviseert op de achterste SSD 3.0 poort.

Het kleinood weet zelfs een warmte te bewaren in gebruik tot een 40 graden tot max 85 graden.

Score:

is geen kleintje maar een deftige

9,8/10

Voor beide prestatie, design en portabiliteit.

Voor een uitstekende

Interface USB 3.1 Gen 2 Type C
Capacities4 480GB, 960GB
NAND 3D TLC
Sequential Read/Write5 480GB-960GB – up to 500/480MB/s
Power Consumption 5v 900mA
Dimensions 123.82mm x 48.61mm x 10.24mm
Operating temperature 0°C~70°C
Storage temperature -40°C~85°C
Weight 56g
Vibration operating 2.17G Peak (7–800Hz)
Vibration non-operating 20G Peak (10–2000Hz)
Life expectancy 1 million hours MTBF
Warranty/support6 Limited 3-year warranty with free technical support

 

 

 

 

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com