Review : LEGO DC Super Villains

LEGO & DC wisten de fans te verassen een tijd terug met een volledige andere kijk op de wereld.

Niet de helden staan in de spotlight, maar de slechteriken en dan bedoelen we niet Suicide Squad.

Joker, Harley Quin, Grundy en veel meer bundelen de krachten voor het goede wanneer de Justice League plots van de kaart verdwenen en vervangen worden door de Justice Syndicate uit een andere wereld.

Het is eens wat anders, en met een sterk en origineel verhaal weet DC en Waner bros ons te verassen in deze nieuwe LEGO game.

Verhaal :

Tijdens een  recente gevecht tussen The Jokers en zijn kornuiten lig de overwinning aan hun kant door een onverwacht factor.

Uit het niets verschijnt Justice Syndicaten, uit een alter-wereld die de Justice League weten weg te zappen tijdens een gewaagde ontsnapping van Lex Luthor en de Joker na een uitbraak.

Enige getuige :

Harley Quin haar Smartphone die alles wist te filmen en ze verloor.

Wanneer de Justice League zich verkondigd als de nieuwe helden, vermoed Harley dat er een verborgen agenda aan de hand is.

Beetje per peetje weet ze haar kompanen te overtuigen en trekken ze uit op onderzoek.

Daar dankzij de hulp van reverse Flash komen ze te weten dat de Justice Syndicate in werkelijkheid de grootste criminelen van andere wereld is die wereld per wereld probeert over te nemen.

Gameplay:

De bekende gameplay werd bewaard gebleven in LEGO DC super Villians, nieuw in het verhaal is dat je eigen gemaakte personage meespeelt in de cutcenes en game.

Jou eigen superhero maakt deel ooit als de stille vennoot in de organisatie, voor zijn mute gedrag hebben de makers ook een excuus.

Veel smash en bash en build momenten terug in deze LEGO titel met origineel verhaal.

Conclusie:

DC origineel verhaal, grappig humor en spannende momenten zorgen ervoor dat DC super Villians 1 van de meest originele LEGO titels is.

Een waardige aanwinst voor als je nu een LEGO fan bent, of DC fan.

Score:

 9/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights