Konami Digital Entertainment GmbH kondigt de tweede ‘Pre-E3 Show 2012’ aan!

Op 29 mei kondigde Konami Digital Entertainment GmbH de tweede wereldwijde Pre-E3 show aan die op 1 juni om 9.00AM CEST zal doorgaan.

De tweede online showcase zal de fans en de gamers verbazen met nieuwe releases, exclusieve game trailers en verhelderende interviews die voor het eerst plaatsvinden op de E3 (Electronic Entertainment Expo) in Los Angeles dit jaar.

“De jaarlijkse Pre-E3 show van Konami markeert de geweldige titels die dit jaar hun debuut op de E3 maken,” aldus Shinji Hirano, President van Konami Digital Entertainment GmbH. “We hebben een uitgebreide hoeveelheid aan titels dit jaar en de Pre-E3 show geeft fans de kans om in een vroeg stadium te zien wat wij in petto hebben.”

Voor meer informatie en voor het volgen van de show op 1 juni, kan je terecht op:

www.konami.com/e3

 

Dus voor wie alvast een teaser wilt van wat nog komen zal, een klik is snel gebeurd.

 

Random trivia:

De E3 (Electronic Entertainment Expo) is een van de grootse congressen die in Los Angeles plaatsvindt. Dit jaar komen computer en video game bedrijven, zaken partners, media en analisten uit 90 landen samen bij de E3 in het Los Angels Convention Center van 5 tot en met 7 juni 2012. Vorig jaar trok de E3 meer dan 46.000 bezoekers en 200 exposanten.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights