Tweede Guild Wars 2 Beta Weekend Event aangekondigd

Tweede Guild Wars 2 Beta Weekend Event aangekondigd

30/05/2012 0 Door no use 4 a name

 

 

NCsoft en ArenaNet, gekend als de ontwikkelaars van Guild Wars 2 kondigen met trots het tweede publieke Guild Wars 2 Beta Weekend Event aan.
Vanaf vrijdag 8 juni om 21u tot maandag 11 juni 8u59, zullen de honderdduizenden fans die Guild Wars 2 in voorverkoop gekocht hebben een nieuwe kans krijgen om de wereld van Tyria te ontdekken.

Meer uitleg vindt je op  ArenaNet’s Lead Producer, Chris Whiteside zijn blog, onder andere dat de ‘bestaande personages niet verwijderd zullen worden, en dat je dus de draad kunt oppikken waar je de vorige keer gestopt bent.’

Guild Wars 2 Collector’s, Digital Deluxe, of Standard/Digital Editions in voorverkoop kopen is de boodschap om toegang tot dit event te krijgen. Bovenop deze toegang  tot dit event zullen spelers ook een ‘Headstart’ van 3 dagen voor lancering van het spel kunnen maken, en ontvangen ze een exclusief Hero’s Band in – game item.

 De voorverkoop edities zijn verkrijgbaar via buy.guildwars2.com of bij de geselecteerde verkoopspunten.

De spelers die in aanmerking komen kunnen in de komende dagen uitkijken naar een e-mail van NCsoft met bijkomende informatie over hoe ze de client kunnen downloaden en andere account registratie informatie.