Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Mortal Kombat X, Metal Gear Solid HD Collection, F1 2017 headline PlayStation Februari releases

Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/8/9/playr00m.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Met verhalen van hands-on indrukken, dreigende releases en verrassende aankondigingen vullen opwaarts uw Nieuws-feed van de afgelopen paar weken. Er kunnen een paar game series zijn waarbij je het begint te jeuken. Dankzij PS hoeft u niet te wachten. 

Doden in Mortal Kombat X uitvoeren, test uw vaardigheden met de overleving in Metro: Last Light Redux of blast humongous monsters in Earth Defense Force 4.1: de schaduw van wanhoop vanaf vandaag als deze en andere vermeldingen in de ventilator-favoriete franchises lancering op de PS4 spel abonnementendienst.

Geïntrigeerd door de Death Stranding en de noodzaak van een Kojima oplossen? De ervaring van de bestuurder van de veelgeprezen werkt met de Metal Gear Solid: HD Collection, die verzamelt Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater en Metal Gear Solid: Peace Walker. (En als je die, heads-up: u zult in staat zijn om te genieten van andere MGS vermeldingen op PS Now in de komende maanden.)

Race fans ervaren een spannende flashback naar de Formule 1 i2017 seizoen (en hervorm de resultaten als zij dat nodig achten) met Codemasters’ F1 2017, terwijl RPG liefhebbers kunnen vinden waarom de isometrische het avontuur van de Pijlers van de Eeuwigheid was veelgeprezen met de Volledige Editie.

De volledige lijst van games op PS Now deze maand vind je hieronder, meer dan 600 titels die al beschikbaar zijn op de service. En met de streaming-dienst uit te rollen naar meer landen in het komende jaar kunnen nog meer mensen  genieten van PlayStation op de gevarieerde catalogus van games. Lees meer hier.

  • F1 2017
  • Rebel Galazy
  • Battlfield Hardline
  • Need for Speed Rivals
  • Metro: Last Light Redux
  • Metal Gear Solid HD Collection
  • Pillars of Eternity: Complete Edition
  • Magicka 2
  • Earth Defense Force 4.1: The Shadow of New Despair
  • Mortal Kombat X

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com