Muzikaal talent van wereldklasse komt samen voor originele soundtrack van Left Alive

Square Enix Ltd heeft vandaag een nieuwe LEFT ALIVE-featurette onthuld over het internationale talent en de creatieve geesten achter de epische orkestrale soundtrack voor deze nieuwe survival action game.


I
n de video is te zien hoe SQUARE ENIX-componist Hidenori Iwasaki (FRONT MISSION®-serie) gezelschap krijgt van Shinnosuke Miyazawa, de ervaren soundtrackmixer voor tv en films (007 Spectre, Finding Dory, The Last Guardian)  en arrangeur Jordan Seigel (Trolls, Ant-Man and the Wasp) in de wereldberoemde Abbey Road Studios in Londen, waar ze hun inspiratiebronnen en het creatieve proces bespreken achter de LEFT ALIVE-soundtrack. Gebruikmakend van hun gezamenlijke ervaring binnen verschillende entertainmentindustrieën, bundelen deze artiesten hun krachten om een emotionele, spannende en energieke soundtrack te maken die nieuwe lagen van spanning, drama en intrige toevoegt aan het verhaal en de gameplay.

Spelers die uitkijken naar LEFT ALIVE kunnen de MECH EDITION pre-orderen, exclusief in de Square Enix online store voor € 159,99. De MECH EDITION bevat de ‘Survival Pack’ DLC, een hardcover art book van 80 pagina’s, een exclusieve Steelbook Case met mech-ontwerpen van Yoji Shinkawa van KOJIMA PRODUCTIONS en Takayuki Yanase en een exclusieve VOLK-action figure, ontworpen door Takayuki Yanase, met verwisselbare accessoires, wapens en handen.

LEFT ALIVE is vanaf 5 maart 2019 beschikbaar voor het PlayStation4-systeem en STEAM. 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights