Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Mortal Kombat X, Metal Gear Solid HD Collection, F1 2017 headline PlayStation Februari releases

Met verhalen van hands-on indrukken, dreigende releases en verrassende aankondigingen vullen opwaarts uw Nieuws-feed van de afgelopen paar weken. Er kunnen een paar game series zijn waarbij je het begint te jeuken. Dankzij PS hoeft u niet te wachten. 

Doden in Mortal Kombat X uitvoeren, test uw vaardigheden met de overleving in Metro: Last Light Redux of blast humongous monsters in Earth Defense Force 4.1: de schaduw van wanhoop vanaf vandaag als deze en andere vermeldingen in de ventilator-favoriete franchises lancering op de PS4 spel abonnementendienst.

Geïntrigeerd door de Death Stranding en de noodzaak van een Kojima oplossen? De ervaring van de bestuurder van de veelgeprezen werkt met de Metal Gear Solid: HD Collection, die verzamelt Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater en Metal Gear Solid: Peace Walker. (En als je die, heads-up: u zult in staat zijn om te genieten van andere MGS vermeldingen op PS Now in de komende maanden.)

Race fans ervaren een spannende flashback naar de Formule 1 i2017 seizoen (en hervorm de resultaten als zij dat nodig achten) met Codemasters’ F1 2017, terwijl RPG liefhebbers kunnen vinden waarom de isometrische het avontuur van de Pijlers van de Eeuwigheid was veelgeprezen met de Volledige Editie.

De volledige lijst van games op PS Now deze maand vind je hieronder, meer dan 600 titels die al beschikbaar zijn op de service. En met de streaming-dienst uit te rollen naar meer landen in het komende jaar kunnen nog meer mensen  genieten van PlayStation op de gevarieerde catalogus van games. Lees meer hier.

 • F1 2017
 • Rebel Galazy
 • Battlfield Hardline
 • Need for Speed Rivals
 • Metro: Last Light Redux
 • Metal Gear Solid HD Collection
 • Pillars of Eternity: Complete Edition
 • Magicka 2
 • Earth Defense Force 4.1: The Shadow of New Despair
 • Mortal Kombat X

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com