Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Special Operation 4 – Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands – Verkrijgbaar vanaf 27 februari

Special Operation 4 wordt de laatste gratis update van het tweede jaar Ghost Recon Wildlands. Special Operation 4 is morgen, 27 februari, verkrijgbaar op PS4, Xbox One en PC.

De update bevat een gloednieuwe PVE-modus: Guerrilla, de nieuwe Sapper PvP-klasse en een aantal features waar de community al lang op zat te wachten.

Guerrilla PVE-modus: Speel solo of met maximaal vier Ghosts. Spelers moeten de belangrijkste locaties verdedigen tegen steeds moeilijkere golven van Cartel en Unidad. Na elke voltooide golf hebben ze de mogelijkheid wapens, vaardigheden en attachments te kopen en te upgraden met middelen die verzameld zijn van dode vijanden. Elke keuze heeft een impact en strategie is essentieel om de uitdaging te voltooien.

Naast de Guerrilla-modus introduceert Special Operation 4 een verzameling aan nieuwe Ghost War PvP-gerichte inhoud, waaronder:

  • Een nieuwe PvP-klasse: De Sapper is een nieuwe ondersteuningsklasse die een gespecialiseerde drone inzet die schok-mijnen neerschiet. Deze mijnen reduceren het uithoudingsvermogen van spelers, waardoor hun aanval vertraagt.
  • Twee nieuwe PvP-maps.
  • Twee nieuwe PvP-evenementen:
    • Arms Race: Spelers spawnen alleen met hun pistolen en worden gedwongen de map te verkennen voor betere wapens.
    • Danger Zone: Spelers worden periodiek gebombardeerd met ultrasone ontploffingen, waardoor ze gedwongen worden om in beweging te blijven.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com