[TRIALS RISING] Nu verkrijgbaar

Trials Rising, de nieuwe game in de populaire raceplatform-gameserie, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC voor € 24,99

 

Trials Rising is de meest uitgebreide Trials-game ooit en combineert klassieke Trials-gameplay met een frisse nieuwe look en genadeloze rivaliteit. Trials Rising bevat meer dan 120 epische tracks verspreid over de hele wereld.

Het raceavontuur brengt spelers langs meer dan 30 landen met tracks bij de Chinese Muur, de straten van New York, het Colosseum in Rome, de Pyramides van Egypte, onze eigen windmolens en nog veel meer.

Met meer over de top actie, nieuwe opties en verbeterde graphics, is dit de meest complete Trials-ervaring ooit.

Competitie staat centraal in Trials Rising: er is altijd iemand om tegen de strijden.

Het ghostsysteem laat zien hoe andere spelers de parcours tackelen. Leer van hun fouten, verbeter en versla ze allemaal. De online multiplayer bevat een Season & Division systeem.

Strijd online tegen andere spelers van een vergelijkbaar niveau en word de beste Trials-coureur.

Liever strijden in de woonkamer? In de Party Mode spelen tot 4 spelers op hetzelfde scherm tegen elkaar en op de bevreesde Tandem Bike moeten twee spelers samen balanceren op één set wielen.

Spelers hebben daarnaast eindeloze vrijheid in het aanpassen van hun bike en personage. Trials Rising bevat meer dan 2000 stickers en honderden aanpassingsvoorwerpen. Deel creaties met anderen en verdien daarmee weer nieuwe in-game beloningen.

De Trials Rising Standard Edition bevat de basisgame. De Trials Rising Gold Edition bevat daarnaast nog 55 bonustracks in de Expansion Pass, twee extra Customization Packs, nieuwe bikes en nog veel meer.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights