Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

[TRIALS RISING] Nu verkrijgbaar

Trials Rising, de nieuwe game in de populaire raceplatform-gameserie, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC voor € 24,99

 

Trials Rising is de meest uitgebreide Trials-game ooit en combineert klassieke Trials-gameplay met een frisse nieuwe look en genadeloze rivaliteit. Trials Rising bevat meer dan 120 epische tracks verspreid over de hele wereld.

Het raceavontuur brengt spelers langs meer dan 30 landen met tracks bij de Chinese Muur, de straten van New York, het Colosseum in Rome, de Pyramides van Egypte, onze eigen windmolens en nog veel meer.

Met meer over de top actie, nieuwe opties en verbeterde graphics, is dit de meest complete Trials-ervaring ooit.

Competitie staat centraal in Trials Rising: er is altijd iemand om tegen de strijden.

Het ghostsysteem laat zien hoe andere spelers de parcours tackelen. Leer van hun fouten, verbeter en versla ze allemaal. De online multiplayer bevat een Season & Division systeem.

Strijd online tegen andere spelers van een vergelijkbaar niveau en word de beste Trials-coureur.

Liever strijden in de woonkamer? In de Party Mode spelen tot 4 spelers op hetzelfde scherm tegen elkaar en op de bevreesde Tandem Bike moeten twee spelers samen balanceren op één set wielen.

Spelers hebben daarnaast eindeloze vrijheid in het aanpassen van hun bike en personage. Trials Rising bevat meer dan 2000 stickers en honderden aanpassingsvoorwerpen. Deel creaties met anderen en verdien daarmee weer nieuwe in-game beloningen.

De Trials Rising Standard Edition bevat de basisgame. De Trials Rising Gold Edition bevat daarnaast nog 55 bonustracks in de Expansion Pass, twee extra Customization Packs, nieuwe bikes en nog veel meer.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com