Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

nieuwe update voor RollerCoaster Tycoon Touch

Bereid je voor op nieuwe updates voor RollerCoaster Tycoon® Touch™! Pasen is bijna hier en Atari® viert de vakantie in hun populaire attractiepark management game voor iOS en Android-apparaten! Breken de pastelkleuren en de Easter Eggs, doe uw bunny oren aan en haal die manden en maak je klaar om lente cheer toevoegen aan uw park!

De lente schoonmaak gebeurt en het is tijd om te versieren! Voor een beperkte tijd, RollerCoaster Tycoon Touch Pasen Update voegt eenendertig exclusieve Pasen-thema kaarten, een nieuwe legendarische rit, veel chocolade, en nog veel meer!

Wat is nieuw in de Touch Pasen Update van RollerCoaster Tycoon:

  • Geniet van een nieuwe park en omringende omgeving, ingericht in volledige Pasen thema met chocolade en Easter Eggs.
  • Verzamelen 31 exclusieve kaarten, Pasen, waaronder een nieuwe thema ride, winkel, voedsel stand, entertainer, drie nieuwe kleuren, 9 nieuwe decoraties, en Pasen-thema treinen en stations.

  • Verzamel alle 9 Pasen versieringen vóór het einde van het seizoen om het Pasen hek te ontgrendelen, een nieuwe decoratie die zeker is om uw gasten alle juichen van de lente!

  • Legendarische nieuwbouw, de Vlindertuin — deze leuke familie rit heeft permanente duurzaamheid, dus geen storingen meer.

  • Seizoen gebeurtenis Opnieuw evenwicht — Seizoensgebonden kaart daling van de rente is consequent over alle niveaus van de speler, en het totale bedrag van upgrades naar het voltooien van seizoensgebonden gebeurtenis wordt verminderd.

  • Het Scenario “Mini achtbaan Canopy” spelen — bouwe achtbanen die korter in lengte zijn maar hoog in opwinding zodat u uw peeps sensatie heeft zonder hun tijd te verspillen.!

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com