nieuwe update voor RollerCoaster Tycoon Touch

Bereid je voor op nieuwe updates voor RollerCoaster Tycoon® Touch™! Pasen is bijna hier en Atari® viert de vakantie in hun populaire attractiepark management game voor iOS en Android-apparaten! Breken de pastelkleuren en de Easter Eggs, doe uw bunny oren aan en haal die manden en maak je klaar om lente cheer toevoegen aan uw park!

De lente schoonmaak gebeurt en het is tijd om te versieren! Voor een beperkte tijd, RollerCoaster Tycoon Touch Pasen Update voegt eenendertig exclusieve Pasen-thema kaarten, een nieuwe legendarische rit, veel chocolade, en nog veel meer!

Wat is nieuw in de Touch Pasen Update van RollerCoaster Tycoon:

  • Geniet van een nieuwe park en omringende omgeving, ingericht in volledige Pasen thema met chocolade en Easter Eggs.
  • Verzamelen 31 exclusieve kaarten, Pasen, waaronder een nieuwe thema ride, winkel, voedsel stand, entertainer, drie nieuwe kleuren, 9 nieuwe decoraties, en Pasen-thema treinen en stations.

  • Verzamel alle 9 Pasen versieringen vóór het einde van het seizoen om het Pasen hek te ontgrendelen, een nieuwe decoratie die zeker is om uw gasten alle juichen van de lente!

  • Legendarische nieuwbouw, de Vlindertuin — deze leuke familie rit heeft permanente duurzaamheid, dus geen storingen meer.

  • Seizoen gebeurtenis Opnieuw evenwicht — Seizoensgebonden kaart daling van de rente is consequent over alle niveaus van de speler, en het totale bedrag van upgrades naar het voltooien van seizoensgebonden gebeurtenis wordt verminderd.

  • Het Scenario “Mini achtbaan Canopy” spelen — bouwe achtbanen die korter in lengte zijn maar hoog in opwinding zodat u uw peeps sensatie heeft zonder hun tijd te verspillen.!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights