Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

nieuwe update voor RollerCoaster Tycoon Touch

Bereid je voor op nieuwe updates voor RollerCoaster Tycoon® Touch™! Pasen is bijna hier en Atari® viert de vakantie in hun populaire attractiepark management game voor iOS en Android-apparaten! Breken de pastelkleuren en de Easter Eggs, doe uw bunny oren aan en haal die manden en maak je klaar om lente cheer toevoegen aan uw park!

De lente schoonmaak gebeurt en het is tijd om te versieren! Voor een beperkte tijd, RollerCoaster Tycoon Touch Pasen Update voegt eenendertig exclusieve Pasen-thema kaarten, een nieuwe legendarische rit, veel chocolade, en nog veel meer!

Wat is nieuw in de Touch Pasen Update van RollerCoaster Tycoon:

  • Geniet van een nieuwe park en omringende omgeving, ingericht in volledige Pasen thema met chocolade en Easter Eggs.
  • Verzamelen 31 exclusieve kaarten, Pasen, waaronder een nieuwe thema ride, winkel, voedsel stand, entertainer, drie nieuwe kleuren, 9 nieuwe decoraties, en Pasen-thema treinen en stations.

  • Verzamel alle 9 Pasen versieringen vóór het einde van het seizoen om het Pasen hek te ontgrendelen, een nieuwe decoratie die zeker is om uw gasten alle juichen van de lente!

  • Legendarische nieuwbouw, de Vlindertuin — deze leuke familie rit heeft permanente duurzaamheid, dus geen storingen meer.

  • Seizoen gebeurtenis Opnieuw evenwicht — Seizoensgebonden kaart daling van de rente is consequent over alle niveaus van de speler, en het totale bedrag van upgrades naar het voltooien van seizoensgebonden gebeurtenis wordt verminderd.

  • Het Scenario “Mini achtbaan Canopy” spelen — bouwe achtbanen die korter in lengte zijn maar hoog in opwinding zodat u uw peeps sensatie heeft zonder hun tijd te verspillen.!

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com