Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen.

Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane , hoge gehalte aan fun en plezier die deze VR shooter brengt.

 

Tot zover het lachend  bedoelde gedeelte want Space Junkies is intens verslavend, en top entertainment in je eigen woonkamer.

In Space, everbody hears you scream !

Geen Verhaal maar gewoon good ol’ fashion shooting fun zoals de tijden van Unreal Tournament arena periode.

Gameplay :

Space Junkies is een 4 speler online event in ieder voor zich of 2 vs 2 scenario .

Zwemmend in het kille ruimte, met wapens die je kan oprapen, health en armor voelden we ons terug jong in een ultieme arcade shooter.

Shoot or be shot is de regel hier.

Dankzij Acer Mixed Reality mochten we deze Versie die we op Steam kregen van Ubisoft testen.

Besturing is simpel : met je handels heb je in de linkerhand je boost, je besturing om Voorwaars of achterwaarts te gaan, terwijl in de rechter hand je met de stick naar links en rechts kan glijden.

Beide handels hebben de triggers om te shooten en je “grabbel” knop zeg maar op items vast te nemen die zweven in de lucht.

Richten naar waar je gaat die je door vooruit naar je doel te kijken.

Standaard ben je in elke sessie uitgerust met een side-arm die je naast je been rechts van vastgrabbelen, een shield die links achter je schouder tevoorschijn word gehaald en een lightsaber achtige  zwaard rechts achter je schouder.

Doorheen de levels vind je verschillende wapens terug zoals  een katapult, een extra side arm zodat je met 2 handen , 2 guns kan bedienen a la Dual Wield-manier.

Big guns die je met 2 handen dien te bedienen bieden zich ook aan, alsook shotgun die je gewoon echt werkelijk stoer kan reloaden met je 2de hand.

Realisme subliem in een VR game waar je geen genoeg van krijgt.

Tijdens Gamescom 2018 mochten we alvast met de developers een potje spelen toen plots de deur openging en een sneaky stem riep : “psst, hey kid, .. you wanna play a game ?”

 

Game Modes :

Nadat we daarrnet al de Deadmatch wisten te vermelden, is er nog een interessante mode aanwezig:

King Mode !

Beschouw het beetje als een tikkertje spel, hier zoek je de kroon en dien je deze zo lang mogelijk aan te houden zonder te verliezen.

Enig nadeel is dat je dan wel een baken bent voor de andere spelers en direct opgejaagd word voor die felle kroon die je draagt.

Moeilijkheid :

Over de moeilijkheid graad val veel te zeggen, het pakt de plezier niet weg maar doordat je niet enkel van voren of van achteren of zijdelings word aangevallen …is het extra zoeken van waar de schoten komen als iemand nu boven of onder je kan zweven.

Gelukkig tal van tunnels en kamers in de levels om je tegenstander af te wimpelen, om vervolgens in oog te staan met de volgende .

Conclusie :

Space Junkies is de arcade shooter voor steam !

Beter zelfs nog is dat PC-VR en Playstation VR Cros-play het tegen elkaar kunnen opnemen !

Wie een VR in huis haalt heeft slechts enkele belangrijke titels aan zijn cataloog nodig en Space Junkies is degelijk er ene van !

Grafisch is Space Junkies een pracht in zijn kleuren pallet en design en het neemt ons direct terug naar tijden van de eerste shooters als Quake, Doom , Unreal Tournament ..

Tal aan doolhof levels,  prachtig ingedeeld als een virtuele lasershooting arena.

Space Junkies is nu verkrijgbaar op PR Vr voor Oculus RIft, HTC Vive , Mixed Reality VR en voor Playstation 4 op PSVR

Score :

Golden 10/10

 

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com