BenQ TK850 – 4K UHD thuisbioscoop beamer voor sportfans en serieliefhebbers

BenQ, wereldwijd marktleider op het gebied van DLP®-projectoren, breidt zijn serie Home Entertainment Projectoren uit met de BenQ TK850.

De nieuwe 4K-beamer met een resolutie van 3860p x 2160p en 3.000 ANSI lumen heeft een zeer hoge lichtsterkte, waardoor de projector ook bij daglicht uitstekende beeldkwaliteit projecteert.

De BenQ TK850 is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 1.599,- incl. btw.

Indrukwekkende bioscoopervaring in uw eigen woonkamer
Iedereen is enthousiast over de compacte 4K UHD thuisbioscoopbeamer: de veeleisende sportfan, serieliefhebber en rasechte filmfan.

De reden hiervoor is dat de TK850 kleurintensieve beelden met een hoge resolutie projecteert, ongeacht eventuele uiteenlopende lichtverhoudingen in de omgeving.

Juist voor sportfans is de nieuwe 4K projector erg interessant, aangezien sommige evenementen al in 4K worden uitgezonden.

Met behulp van de geavanceerde en duurzame Digital Light Processing-technologie levert de TK850 een goede beeldkwaliteit met nauwkeurige kleuren en haarscherpe helderheid.

Dankzij de hoge kleurnauwkeurigheid van 98% Rec. 709 zijn authentieke kleuren en een hoge kleurconsistentie gegarandeerd.

Dankzij de 1,3-voudige zoom projecteert de nieuwe Home Entertainment Projector zonder enig probleem beelden met bijvoorbeeld een beelddiagonaal van 100 inch vanaf een afstand van slechts 2,5 meter op elk projectie-oppervlak.

Zo wordt elke ruimte in een handomdraai omgetoverd in een kleine evenementenruimte.

Het slanke, elegante ontwerp van de TK850 past naadloos in elke woonomgeving.

Het apparaat kan flexibel in de ruimte worden opgesteld en is geschikt voor front-, tafel-, achter- of plafondprojectie.

De overzichtelijke te bedienen menu’s maken de installatie ook voor onervaren gebruikers veel eenvoudiger.

Virtueel in de gaming-actie opgaan
De BenQ TK850 met zijn geïntegreerde exclusieve Sport Modus zorgt voor uitstekende weergave van sportbeelden.

Zo biedt deze speciale modus natuurlijke huidkleuren en gebalanceerde blauw- en groentinten.

Niet alleen de geoptimaliseerde beeldweergave, maar ook de geluidskwaliteit in de Sport Modus geven de toeschouwers het gevoel dat zij er live bij aanwezig zijn.

Ook de audio-instellingen worden in de Sport Modus zodanig aangepast dat de stem van de commentator niet verloren gaat in het gejuich van het publiek.

De Motion Enhancer voegt frames tussen de frames in om levendige video’s zonder overgang te verkrijgen.

Beeldvertragingen, onscherpe beelden en storende schaduwen zijn daardoor verleden tijd.

Ongeacht of je kijkt in klein gezelschap of met een grote groep, de TK850 is perfect geschikt voor zowel ontspannen als energieke in- en outdoor-evenementen.

Geoptimaliseerde prestaties
Met de speciaal voor projectoren geoptimaliseerde HDR-PRO-technologie biedt de TK850 4K-prestaties in natuurgetrouwe beeldkwaliteit.

De projector ondersteunt zowel het HDR10- als het HLG-formaat.

Hiermee zorgt de TK850 voor een continue CinematicColor™-kleurbeleving. Bovendien is de TK850 uitgerust met Dynamic Iris, een mechanisch diafragma dat zorgt voor een verbeterde contrastomvang.

De door BenQ uitgebrachte technologieën CinemaMaster Video + en CinemaMaster Audio +2 maken de bioscoopbeleving in huis af dankzij de professionele kwaliteit voor AV-screening en een geïntegreerd, krachtig 2-5 Watt-audiosysteem.

Het bioscoopgevoel wordt benadrukt door zowel het heldere geluid van het krachtige audiosysteem als door de automatische kleur- en toon-mapping-technieken.

Deze specificaties zorgen voor een levendige, natuurlijke en realistische 4K-videokwaliteit met onovertroffen helderheids- en contrastwaarden.

Naast twee HDMI-aansluitingen beschikt de nieuwe 4K-beamer over drie USB-aansluitingen, zodat je de meest uiteenlopende beeld- en videobronnen kunt aansluiten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights