Burnout Paradise Remastered komt dit jaar naar Nintendo Switch

Vandaag in de Nintendo Direct-livestream kondigden Electronic Arts  en Nintendo aan dat Burnout™ Paradise Remastered dit jaar naar Nintendo Switch-consoles komt, zodat spelers overal en altijd ravage op de weg aan kunnen richten met ongekende snelheden. 

Burnout Paradise Remastered wordt volledig geoptimaliseerd en verbeterd voor de Nintendo Switch in 60 FPS, met inbegrip van touchbediening van de kaart voor eenvoudig navigeren.

De game voert spelers terug naar de wereld van Paradise City om het asfalt uiteen te rijden in de ultieme race-ervaring.

Dit kan online met vrienden of onderweg.

Naast de originele basisgame kunnen spelers ook genieten van de acht add-ons die tijdens het Jaar van het Paradijs* zijn uitgebracht, waaronder de Big Surf Island-uitbreiding.

Burnout Paradise Remastered bevat de volledige originele game en alle extra DLC-pakketten die ooit zijn uitgebracht, inclusief het Cops and Robbers-pakket, Legendary Cars, Burnout Bikes en Big Surf Island, met nieuwe locaties, uitdagingen en voertuigen om te ontdekken.

Laat auto’s vliegen, slippen en schrapen door de stad, en sloop vrienden online of bundel je krachten om honderden online uitdagingen te voltooien.

Burnout Paradise Remastered is door het ESRB geclassificeerd als E10 en is momenteel beschikbaar op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights