Aankondiging voor NASCAR 14

Met trots laat Deep Silver ons weten dat we hier in de PAL-gebieden ons kunnen verwachten aan het Eutechnyx ontwikkelde game, reeds beschikbaar in Noord-Amerika,

NASCAR 14

Deze zal in het eerste kwartaal van 2014 beschikbaar zijn voor €49,99 op:

 

 

 

  • PlayStation 3
  • XboX 360

Met deze titel krijgen fans de razendsnelle en intense ervaring van het NASCAR-racing ooit voor mogelijk gehouden.

“NASCAR is een immens populaire sport, die in Amerika wat kijkcijfers betreft alleen wordt overtroffen door American Football. Activision bracht de afgelopen jaren dan ook meerdere Nascar-titels uit. Deep Silver is verheugd dat ze de rechten voor NASCAR ’14 hebben gekregen en kijkt uit naar een langdurige samenwerking met zowel de fans als de franchise”

zegt Geoff Mulligan, COO van Deep Silver.

Het is jouw beurt en dus ook jouw kans om het stuur aan te nemen van jouw favoriete racer en een echte raceweek-ervaring te beleven die compleet met

  • Oefenrondes
  • Kwalificatierondes
  • Wedstrijden

In deze Nascar 14 krijgt met

  • Kenmerken: NASCAR Highlights: met “NASCAR Highlights” bepaal jij de afloop van de meest zinderende hoogtepunten van het raceseizoen. Eutechnyx zorgt dat de conditie van de auto’s, de weersomstandigheden en de plaatsen op het circuit exact hetzelfde zijn als in het echt. Het enige verschil ben jij!
  • Speltype Carrière: werk jezelf omhoog in een uitgebreid carrière-speltype, compleet met aanpasbare auto’s, sponsoren en research & development. Help jij je team aan die beker?
  • Officiële teams & circuits: neem het op tegen officiële NASCAR-teams en -coureurs op je favoriete circuits: van de hellingen van Daytona en de haarspeldbochten van Sonoma tot de bloedstollende snelheid van Talladega.
  • Competities: zoek nog meer concurrentie door online met vrienden competities te starten, inclusief statistieken, uitdagingen, ranglijsten en replays.
  • Online multiplayer: doe je voordeel met dynamische op vaardigheden gebaseerde matchmaking, online toernooien en de mogelijkheid om makkelijk in en uit een server te stappen, zodat je gegarandeerd tegenstanders vindt die aan je gewaagd zijn.

Fans krijgen ook de ultieme kans te stemmen voor hun favoriete coureur welke dan op de cover van NASCAR 14 kan pronken.

Dit via de “Drive for the Cover“- wedstrijd die aangeboden wordt door Walmart.

Elke week kan er gestemd worden en dit tot het eind van de Sprint CUp-seizoen van 2013.

Begin december wordt dan de winnaar bekend gemaakt tijdens de NASCAR Champion’s Week in Las Vegas, met daarbij de officiële onthulling van de NASCAR 14-verpakking.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights