Activision brengt ons op de E3 enkele toekomstige kaskrakers!

Activision Publishing Inc, een dochteronderneming van Activision Blizzard, Inc., brengt ons nu tijdens de Electronic Entertainment Expo 2013 (E3 Expo) de games die samen het jaar zullen eindigen met de nieuwe next gen consoles.

Bij hun stand#647 in de South Hall kan je de blockbusters bezichtigen en deze zijn als volgt:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Call of Duty Ghosts05/11/2013 (Ontwikkeld voor de Xbox One™, Xbox 360™, PlayStation®4, PlayStation®3 en Windows PC; nog niet geclassificeerd door de ESRB.)

Ontwikkeld door Infinity Ward, de studio die ook de originele Call of Duty & de veelgeprezen serie Call of Duty®: Modern Warfare ontwikkelde brengt ons een compleet nieuw exemplaar en verhaal uit de franchise.

Het is een geweldige stap voorwaarts waarbij een volledig nieuwe wereld, settings en karaktercast, aangedreven door een nieuwe next gen engine, aangeboden wordt. Spelers kruipen voor het eerst in de huid van de underdog en vechten als single squad tegen een vijand met meer man- en vuurkracht.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Destiny (Ontwikkeld voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360; nog niet geclassificeerd door de ESRB.)

In samenwerking met Bungie, de makers van Halo, presenteert Activision deze volgende stap in interactief entertainment en brengt first-person action gamers samen in een gedeelde online wereld.

Het draait allemaal om spannende avonturen waarin spelrs ‘Guardians’ van de laatste stad op aarde zijn en waar ze heen en weer reizen tussen de oude ruïnes van ons zonnestelsel, de rode duinen van Mars en de jungles van Venus.

Gamers beschikken hierbij over ongelooflijke krachten en binden dan ook de strijd aan met vijanden van de mensheid om zo alles terug te winnen wat verloren ging bij de ineenstorting van de Golden Age.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Skylanders SWAP FORCE – 13/10/2013 (Noord-Amerika) – 16/10/2013 (Australië) – 18/10/2013 (Europa) (Ontwikkeld door Vicarious Visions voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360 en Wii U™; de Wii™ versie is in ontwikkeling bij Beenox; de Nintendo 3DS™ versie is in ontwikkeling bij n-Space; nog niet geclassificeerd door de ESRB.)

In deze game introduceren ze de ‘dynamic swapability’ functie en bouwen hiermee verder op het succes van de kenmerkende gameplay en de te verzamelen Skylanders figuren.

Kinderen en gamers krijgen ongekende keuzemogelijkheden bij het omwisselen van bovenste en onderste delen van Skylanders figuren. Hiermee kunnen ze de strijd aangaan met de ‘slechteriken’ met verschillend combinaties. Met 16 nieuwe SWAP Force figuren kunnen er meer dan 250 unieke combinaties gecreëerd worden!

Het verhaal speelt zich dan ook af in een rijk gedetailleerde wereld vol visuele next gen precisie en neemt kinderen mee op een splinternieuw avontuur met 32 nooit-eerder-geziene heroïsche karakters met eigen unieke krachten en persoonlijkheden.

Nieuwe vaardigheden zijn ook geïmplementeerd zoals:

  • Vliegen
  • Klimmen
  • Teleporteren

De game kan nu al vanaf 07/06/2013 pre-ordered worden.

“Dit is een belangrijk jaar, niet alleen voor Activision maar voor de hele industrie. De gameconsoles zijn vernieuwd en iedereen is benieuwd welke mogelijkheden dit met zich mee brengt voor games. Onze speerpunten zijn gameplay, meeslepende verhalen en innovatie, omdat onze klanten dit waarderen. Dit bieden wij met onze productlijn op E3.”

aldus Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights