Activision maakt releasedatum CALL OF DUTY: BLACK OPS III bekend

Was het te verwachten?

Dacht men ooit nog een 3de te krijgen na Call of Duty: Ghosts & Call of Duty: Advanced Warfare?

Sommigen zeggen van niet sommigen hadden dit wel verwacht.

Anderen waren blij dat dit opzij geschoven was anderen treurden om hun favoriete game te zien verdwijnen.

Nu voor die laatste groep is er heugelijk nieuws want Activision heeft het reeds bevestigd en nu ook de releasedatum bekend gemaakt voor

CALL OF DUTY: BLACK OPS III

Vanaf 06/11/2015 zullen gamers meegenomen worden door de duistere wereld van Black Ops.

Met een Next Generation ervaring en opnieuw ontwikkeld door Treyarch zal je weer een onvergetelijk verhaal beleven met

  • Full Single Player
  • Online Co-op (max 4 spelers)
  • Multiplayer (Verschijnt voor het eerst een Beta voor)

Deze komt helaas enkel uit op volgende consoles:

  • Xbox One
  • PlayStation 4
  • Windows PC

Hierdoor zullen de gamers die nog geen next gen console hebben moeten wachten tot ze beslissen om deze aan te schaffen.

“Bijna 100 miljoen mensen hebben Call of Duty: Black Ops en Call of Duty: Black Ops II gespeeld. Dat maakt Black Ops de meest gespeelde serie in de geschiedenis van Call of Duty. Al die miljoenen fans krijgen straks met Call of Duty: Black Ops III de beste Black Ops ervaring die ze ooit hebben gehad. Voor de ontwikkeling heeft Treyarch drie jaar uitgetrokken. Dat was nooit eerder gebeurd en ze hebben er werkelijk alles uitgesleept wat erin zat. Duizelingwekkende innovaties in álle modes en een al even duizelingwekkende verhaallijn – voor de volle 100% in Black Ops stijl. Echte fans krijgen straks een voorproefje met de Beta, maar voorlopig is het belangrijkste nieuws: Black Ops is back!”

zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision.

“Zonder enkele twijfel is Black Ops III het meest ambitieuze project ooit van onze studio. Na de lancering van Black Ops II hebben we onszelf direct onder druk gezet om de allerbeste Call of Duty ervaring te ontwikkelen en zo de miljoenen fans, die de game tot op de dag van vandaag spelen, een nóg meer overdonderende ervaring te kunnen bieden dan ze van ons gewend zijn. We hebben de ontwikkelperiode van drie jaar ten volle benut. Op elke mogelijke manier hebben we ons game design geoptimaliseerd en we hebben splinternieuwe experiences, mechanics, systemen en personages gecreëerd. Het gevolg is de meest intense Call of Duty die we ooit hebben gemaakt. Het is echt alsof we drie games in één game hebben weten samen te brengen.”

zegt Mark Lamia, Studio Head of Treyarch.

Call of Duty: Black Ops III neemt jou mee naar een geheel nieuwe wereld.

Biotechnologie in combinatie met verbeteringen op het gebied van cybernetica waaruit een nieuw soort Black Ops soldaten ontstaan zijn.

Via Direct Neural Interface (DNI) technologie ben je als spelers verbonden met de intelligence grid en met al je collega’s op het slagveld. Je beweegt je in een wereld die sterker verdeeld is dan ooit, maar tegelijk behoor je tot een elite squad die beter vecht dan ooit – je bent sneller en sterker.

“Call of Duty is een grootheid in de entertainment industrie, die zichzelf jaar na jaar blijft heruitvinden met nieuwe verhaallijnen en spannende features. We hebben een eerste vroege blik mogen werpen op Call of Duty: Black Ops III en zijn zeer onder de indruk van wat we hebben gezien. We verwachten dat ook dit weer een grote hit gaat worden.”

zegt Bob Puzon, senior vicepresident in merchandising van GameStop.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights