Add-on packs voor Dishonored!

Op 25 oktober werd aangekondigd dat er 3 add-on packs voor Dishonored, de alomgeprezen first-person actiegame ontwikkeld door Arkane Studios, zullen gereleased worden.  Alle Dishonored add-on packs zullen gelijktijdig beschikbaar zijn voor Xbox 360, PS3 en PC.

De eerst add-on genaamd Dishonored: Dunwall City Trials, wordt in december gereleased voor  slechts €4.99 of 400 Microsoft Points. Deze zal 10 challenge maps bevatten die je gevechtstechniek, stealth en de manier waarop je je verplaatst op de proef zullen stellen.

 

Er liggen 10 District Trails te wachten op uitdagers, inclusief een coole battle arena waarin je het opneemt tegen verschillende golven van aanstormende vijanden, een beproeving van de zwaartekracht waarbij je al vallend targets uitschakelt, en een race tegen de klok.

Daarnaast bevat deze add-on ook heel wat nieuwe achievements en trophies, en alsook een global online leaderboard waarin de beste spelers voor iedere uitdaging worden weergegeven.

De tweede en derde add-on voor Dishonored zijn voor 2013 en zullen vooral het verhaal verder uitdiepen. De prijs voor deze uitbreidingen worden nog aangekondigd.

In de tweede add-on staat: Daud, de leider van een groep bovenatuurlijke huurmoordenaars (bekend als ’the Whalers) centraal, dit pack staat gepland voor de lente van 2013.

Baan je een weg doorheen nieuwe Dunwall locaties en ontdek Daud zijn eigen wapens, krachten en gadgets in deze campagne.

Zoals al weet van de originele game zullen de manier hoe je het aanpakt en de keuzes die je maakt het uiteindelijke resultaat beïnvloeden…
Extra info over de derde add-on pack zal dichter bij release volgend jaar vrijgegeven worden.

Voor meer info over Dishonored, bezoek http://www.dishonored.com/.

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights