Alice Through The Looking Glass Trailer

In Disney’s “Alice Through The Looking Glass zet Alice alles op alles om de Mad Hatter te helpen.

Ze keert daarvoor niet alleen terug naar het betoverde Underland, maar ook terug in de tijd.

 

 

Met James Bobin in de regiestoel wordt de wereld van Alice en haar gekke vrienden, die Tim Burton in 2010 zo spectaculair creëerde, in een nieuw kleedje gestoken.

Het scenario is van de hand van Linda Woolverton en werd gebaseerd op de personages van Lewis Caroll.

De film werd geproduceerd door Joe Roth, Suzanne Tod, Jeniffer Todd en Tim Burton, met John G. Scotti als de executive producer.

Alle sterren van de ontzettend populaire eerste film werden herenigd voor “Alice Through The Looking Glass”, waaronder Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska en Helena Bonham Carter, en ook de stemmen van Alan Rickman, Stephen Fry, Michael Sheen en Timothy Spall zijn weer van de partij.

eeeDe kijker wordt bovendien getrakteerd op een heleboel nieuwe personages, zoals Zanik Hightopp (Rhys Ifans), de vader van de Mad Hatter en Sasha Baron Cohen als Time: een bizar wezen dat half mens en half klok is.

We kijken mee naar Alice Kingsleigh (Wasikowska) die in de voetsporen van haar vader is getreden en koos voor een leven op zee.

Bij haar terugkomst in Londen ontdekt ze een magische spiegel waarmee ze terug kan keren naar het fantastische Underland en naar haar vrienden, de White Rabbit (Sheen), Absolem (Rickman), de Cheshire Cat (Fry) en de Mad Hatter (Depp) die niet helemaal zichzelf is.

eeOmdat de Mad Hatter zijn Muchness kwijt is, stuurt Mirana (Hathaway) Alice op pad om de Chronosphere te lenen, een metalen bal die de tijd controleert in de kamer van de Grand Clock.

In het verleden komt ze vrienden – en vijanden – tegen op verschillende momenten in hun leven en begint ze aan een gevaarlijke race tegen de tijd om de Mad Hatter te redden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights