Ari Vatanen keert terug naar Dakar!

De legendarische coureur Ari Vatanen keert terug naar de competitie die hij vier keer heeft gewonnen!

De beroemde coureur wordt een digitale pre-order-bonus voor DAKAR 18, de cross-country rallygame die op 11 september 2018 verschijnt voor PlayStation®4, Xbox One en pc.

 

Deze bonus komt ook beschikbaar voor alle kopers van de fysieke, in gelimiteerde oplage geproduceerde Day-One Edition, ongeacht het platform.

Ari Vatanen heeft de Dakar Rally vier keer gewonnen: in 1987, 1989, 1990 en 1991. Spelers krijgen de kans om als deze legendarische Finse coureur te spelen in het komende DAKAR 18, als onderdeel van een exclusieve pre-order-bonus met daarin ook de Peugeot 205 Turbo 16 waarmee Vatanen in genoemde jaren de overwinning behaalde.

Dit is een tijdelijk verkrijgbare, exclusieve bonus voor spelers die de game pre-orderen voordat deze op 11 september 2018 verschijnt.

DAKAR 18 is gebaseerd op de wereldberoemde jaarlijkse rallyrace die door de Amaury Sport Organisation (A.S.O.) wordt gehouden in Zuid-Amerika.

Deze realistische simulatie van de grootste cross-country rally ter wereld laat spelers scheuren met vele officiële wagens in een van de grootste open werelden ooit gemaakt.

Spelers moeten gebruik maken van de echte wegenkaarten – die de coureurs aan de ontwikkelaars leverden – om de weg te vinden door elk van de 14 stages in Peru, Bolivia en Argentinië.


Spelers kunnen deelnemen aan spannende online-multiplayerraces, maar ook offline spelen om te oefenen in navigatie en racetechnieken.

DAKAR 18 focust op realisme met verbluffend fraaie omgevingen en getrouwe weergaves van de officiële voertuigen en coureurs in de vijf racecategorieën (wagens, motoren, trucks, quads en UTV’s) van de DAKAR RALLY 2018.

Daarnaast biedt de game een stand voor één speler en een multiplayerstand die zowel online als splitscreen is te beleven

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights