Ballads of Reemus 2 behaald een verbazingwekkend resultaat

Net kregen we nog de informatie dat ze nog 3.000 Canadian (2.900 USD) nodig hadden in 3 dagen om hun Kickstarter te voltooien voor

BALLADS

OF

REEMUS

 

 

Nu heeft Zeebarf laten weten dat ze, op het moment waren er nog 63 uren te gaan, 6.000 Canadian hebben kunnen verzamelen en dus zo kunnen melden dat ze erin geslaagd zijn de Kickstarter te voltooien wel binnen de tijd!

Velen hebben hun steun getoont en hebben zelfs $250-$520 gestort om de ontwikkeling verder te steunen!

Jay Ziebarth kan maar niet genoeg zijn dank betuigingen opsturen naar allen die meegeholpen hebben om dit te verwezenlijken.

Nu is er nog steeds de mogelijkheid om deel uit te maken van deze geweldige avonturengame!

Reemus vreest voor zijn baan en heldhaftige ballade wanneer de Exterminator’s hoofdcomputer Pestco de kunst van pestcontrole verlaagd tot eender wie het kan doen met een fles.

Dit alles gebeurt voor hij een invasie tegenkomt van Dodelijke Slakken waardoor er vele missies ontstaan die de Exterminators terug in ere kunnen stellen maar ook Reemus als een ware held kan laten plaatsen.

Natuurlijk blijft de grote vraag of Reemus en zijn rechterhand Liam erin zullen slagen deze Dodelijke slakken te vernietigen?

Ballads of Reemus is een commerciële uitbreiding van de gratis ‘Journeys of Reemus series

Reeds miljoenen spelers en fans hebben van dit spel genoten en dus is Zeebarf klaar om een nieuwe versie te leveren met hun traditionele komische flair voor absurde humor.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights