Balloon 27 neemt veteraan KAZ TAKESHITA in dienst!

Wereldwijde mobiele indie ontwikkeling en uitgave studio Balloon 27 heeft een dochteronderneming studio gevestigd in Tokio dat zal samenwerken met mobiele publiceerders en ontwikkelingspartners in de Asian Pacific gebieden en het is veteraan Kaz Takeshita die de leiding zal opnemen als algemeen directeur van

 

B27 JAPAN

Takeshita heeft eerder executive management posities bekleed bij Ignition Entertainment, Acclaim, Sammy en SNK.

“Wij verwelkomen Kaz  bij de B27 familie en zijn verheugd om de opening van B27 in Tokio aan te kondigen. Kaz heeft een rijke geschiedenis in de Japanse games markt en we kijken ernaar uit om hem B27 te doen groeien in de Asian Pacific regio “.

aldus Ajay Chadha, Founder of B27

KazDe Japanse studio zal geleid worden door General Manager Kaz Takeshita die eerder de General Manager van Ignition Entertainment was, waar lokale ontwikkelingsteams op de “El Shaddai” en Dragon’s Crown” franchises beheerde en heeft ook eerder leidinggevende posities bekleed als General Manager van de Japanse dochteronderneming van Acclaim Entertainment Inc., Managing Director van Sammy Europa en hoofd van European Sales en Marketing SNK Europa.

B27 zullen hun eerste release ‘Hill Bill “, een motorfiets truc springen spel beschikbaar op iOS-en Android-apparaten in juli 2013 lanceren. B27 heeft ook drie extra games gepland voor een release voor het einde van 2013.

B27 wordt geleid door oprichter en CEO, Ajay Chadha, die eerder de mede-oprichter van Ignition Entertainment en Planet Distribution.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights