BETA voor Destiny

Wie gedacht had dat het niet meer zou gebeuren zal nu vast recht springen en zich actief inzetten om er snel bij te kunnen zijn.

Wees één van de eerste en zorg dat je er bent want Activision & Bungie kondigen de bèta aan voor

DESTINY

Deze bèta zal beschikbaar zijn

BEGIN 2014

Hoe kan je hieraan deelnemen?

Pre-order jouw exemplaar in deelnemende retailers om in een vroeg stadium toegang te krijgen tot de Destiny bèta en dit voor:

  • PlayStation 4
  • PlayStation 3
  • Xbox One
  • Xbox 360

Speciaal om dit geweldige nieuws te vieren hebben ze ook deze nieuwe trailer aangeboden

“We zijn er zeker van dat Destiny niet alleen een geweldige actiegame is, maar dat het óók de potentie heeft om de eerstvolgende opzienbarende entertainment ervaring te worden . We zetten dan ook al onze creatieve krachten in, én al onze expertise als het gaat om het creëren van blockbusters, om een zo verbluffende Destiny Beta te maken dat die je omver blaast. We denken dat we een nieuwe mijlpaal in handen hebben voor de next generation van games.  Fans hebben veel om naar uit te kijken in 2014.”

 zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing.

Destiny is de meest ambitieuze game die we ooit hebben gemaakt. De game biedt ons de kans te laten zien wat er allemaal mogelijk is in een nieuw, door Bungie geschapen universum. Vanaf het prille begin staat Destiny voor de ongelooflijke gedurfde aanpak die Activision en Bungie met elkaar delen. Destiny is een enorme wereld die wordt bevolkt door de spelers, en daarom moeten we zorgen dat fans van over de hele wereld de game in handen krijgen. We kunnen niet wachten!”

zegt Harold Ryan, directeur van Bungie.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights