BETRAYER als early access titel voor de PC via Steam

BlackPowder Games brengt ons hun nieuwe titel als Early – access titel voor de PC via Steam. Het is niets minder dan de game waar al heel wat van verwacht wordt met

BETRAYER

“We zijn opgewonden om feedback te ontvangen, nu er nog tijd is om er iets aan te doen, om het spel nog beter te maken. We zijn slechts met 6, dus om feedback te ontvangen van gamers die gemotiveerd zijn om ons de perfecte game-ervaring te laten leveren, terwijl we nog volop bezig zijn met het ontwikkelen, geeft ons de mogelijkheid om voorrang te geven aan het herstellen van functies en bugs welke de grootste impact zullen hebben op de gameplay.”

zei Game designer Craig Hubbard.

Betrayer is een griezelige first person actie-adventure game die je meeneemt naar de Nieuwe Wereld aan het begin van de 17e eeuw. Het spel richt zich op

  • Het verkennen
  • Het ontrafelen van mysteries
  • Het verzamelen van buit te besteden aan betere wapens
  • Het aangaan van brute strijd tegen dodelijke vijanden.

Er is bewust gekozen voor een spel dat niet alles aan jou hoeft uit te leggen. Je zal aanwijzingen krijgen over wat er te vinden is en wat de kolonie overkwam, maar het zal aan jou zijn om de stukken samen te stellen.

Het is een uitdaging om een evenwicht te vinden waarbij spelers steeds de juiste hoeveelheid informatie ontvangen. Te veel en je kunt het gevoel van voldoening verliezen. Te weinig en het kan frustrerend worden.

Het is hierbij dat BlackPowder Games hoopt dat de community hen kan helpen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights