Diablo III komt naar PS3 & PS4

Blizzard Entertainment is weer druk bezig om zijn fans niet in de kou te laten staan en probeert zo de gaming wereld nog dichterbij te trekken. Ze kondigen ons zo aan dat Diablo III, The Lord of Terror, om de brandende vuren van de hel los te laten op het Playstation netwerk en zo alle gamers wereldwijd in het nauw te drijven.

De game zal beschikbaar zijn voor Playstation 3 maar Blizzard kondigt ons ook aan dat het plannen aan het maken is om het spel aan te passen zodat het ook op de nieuwe aangekondigde console van Playstation, de PS4, kan gespeeld/aangekocht worden.

De eerste die hiervan zullen kunnen genieten zijn degene die aanwezig zullen zijn op PAX East van 22/03/2013 t.e.m. 24/03/2013 en dit zal ook LIVE gepubliceerd worden.

Waar?

Boston Conventie & Exhibition Center

Het lot van de Heilige Wereld zal binnenkort rusten in de handen van de Playstation gamers comminty over de hele wereld.

Diablo III 2

Het Diablo III spel dat gemaakt zal worden voor de PS3/PS4 zal gebaseerd zijn op de ervaringen van de PC versie maar zal hierbij ook al de laatste upgrades zoals: het Paragon leveling systeem, het Monster Power dat kan aangepast worden naar keuze, vechtpartijen en epische legendarische artikelen.

Het zal ook, dankzij Blizzard die dit ontwikkels, een nieuwe user interface met inclusief een intuïtieve besturing en een nieuwe dynamisch camera bevatten wat het questen en vechten in de Heilige wereld als een 2de natuur zal doen ervaren op de Playstation consoles.

Ook zal er in het spel de singleplayer story-campaign, een multiplayer voor 4 personen en een co-op geïntegreerd zijn om zo de gamers een maximum aan ervaring van dit spel te laten beleven.

De makers van Diablo III & Mike Morhaime (CEO & co-oprichter) zijn heel tevreden met het resultaat van hun werk en kunnen haast niet wachten om te zien wat de eerste gamers er zullen van vinden.Diablo III 3

Diablo III gaat verder op de Diablo verhaallijn waar spelers één van de vijf helden-characters (Barbarian, Witch Doctor, Wizard Monk of Demon Hunter) besturen en zich op weg zetten op een gevaarlijke missie om de Heilige wereld van de corrupte strijdkrachten van de hell te bevrijden.

Oorspronkelijk was Diablo III voor Windows & Macintosh PC uitgebrach op 15/05/2012 en werdt zo de snelst verkochte PC game aller tijden. Op 7 maand tijd (31/12/2012) had Diablo III al 12 millioen exemplaren wereldwijd verkocht.

Aarzel dus niet en wordt een van de helden die de Heilige Wereld bevrijdt van het kwaad!

Wil je nog meer info kan je ook nog altijd een kijkje nemen op  Diablo III . Verdere ontwikkelingen zullen ook op deze website vermeld worden.

 

Blizzard Entertainment is daarnaast ook nog steeds personeel aan het zoeken voor verschillende jobs. Je kan hierover meer info vinden op Blizzard Jobs

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights