Breng jouw eigen Digimon-team groot in Digimon World: Next Order

FIFA & PES

NBA Live & NBA2K

Forza & tal van andere racetitels …

De wereld van Gaming & Franchises hebben altijd een waardige concurent en zo ook in de wereld van Pokemon.

Je hebt de fans, en dan heb je ook de tegenpool van de meer spraakwaterige monsters uit een digitale wereld (Editors favoriet!)

Digimon ! Ze zijn terug !

dwno_3d-pack_ps4_pegi_1473871097Bandai Namco liet dan ook de wereld weten dat ze de volgende stap in de franchise plaatsen voor Playstation 4 met Digimon World : Next Order.
In DIGIMON WORLD: NEXT ORDER worden spelers meegezogen in de Digitale Wereld om er te ontdekken dat het belegerd is door Machinedramons.

Gered door twee Digimon van naderende onheil, moeten spelers door de Digitale Wereld trekken met hun Digimon-partners om het ontstaan van de Machinedramon te ontdekken en de weg naar de echte wereld terug te vinden.

Onderweg zullen spelers hun Digimon-partners moeten trainen en onderhouden om doorheen de game te kunnen strijden.

DIGIMON WORLD: NEXT ORDER bevat meer dan 215 Digimon om te ontmoeten, rekruteren en mee te communiceren doorheen het avontuur.

DIGIMON WORLD: NEXT ORDER zal spelers ook de keuze bieden om als mannelijk of vrouwelijk personage te spelen en voor het eerst in de geschiedenis van de franchise de kans geven om de Digitale Wereld met twee Digimon-partners te verkennen.

dwno_adventure_3_1473871324

De oplossing om terug te keren naar de echte wereld en de Digitale Wereld te behoeden van totale vernieling door de Machinedramons ligt in het opbouwen van sterke banden en effectieve trainingen voor elke Digimon.

Mathieu Van Kemenade, Product Manager EMEA bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

“Heel wat Digimon-fans vroegen naar een Europese versie van DIGIMON WORLD: NEXT ORDER en we zijn dan ook extreem verheugd om dit vandaag aan te kondigen!

De game zal niet alleen in het Westen gelanceerd worden, het komt er ook in een verbeterde versie, speciaal ontwikkeld voor de PlayStation 4.

Met deze titel heeft de Digimon-franchise nu een nieuw niveau bereikt met zelfs twee Digimon-partners voor de eerste maal ooit in de series.

We kunnen niet wachten om feedback te ontvangen van de spelers over dit spannend avontuur!”

Digimon World : Next order is verkrijgbaar in 2017

dwno_adjust_4_1473871308

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights