Bungie & Activision team up voor “Destiny”

Activision & Bungie  werken samen voor de komende game “Destiny” en  geven de eerste sneak peak van hun partnerschap vrij.

Destiny is een ambitieuze evolutie van het first-person actie genre dat gamers in een gedeelde wereld plaatst.

Het resultaat van een grootschalige samenwerking tussen Activision, de uitgever van franchises zoals Call of Duty en Skylanders, en Bungie, de makers van Halo®, wordt Destiny.

Destiny combineert Bungie’s kenmerkende grote omvang van sci-fi verhalen en avonturen met first-person actie elementen dat zich afspeelt in een ontvouwend, filmisch, online universum. Daarnaast biedt Destiny een sociale game-ervaring voor de consoles  door het leveren van een wereld die gamers gaan verkennen, in combinatie met levendige sociale ruimtes, en het delen van avonturen alleen of met vrienden.

 Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing

Bungie heeft first-person actiegames meer dan een decennium geleden gedefinieerd met Halo, en met Destiny zal het genre opnieuw evolueren,

Destiny is een wereld die evolueert.

Het is een wereld met brede grenzen die je toelaat om rond te zwerven en te verkennen. Het is een wereld waar je, zelfs in story mode, andere spelers tegen kan komen tijdens hun eigen avonturen.

En natuurlijk is dit een wereld die dit alles brengt met de passie en directheid van een vakkundig gemaakte first-person actiegame.

We zijn zeer verheugd om dit ambitieuze, innovatieve en creatieve spel te brengen aan spelers over de hele wereld.

Afspelend in de verre toekomst plaatst Destiny spelers als bewakers van de laatste stad op aarde. Zij doorkruisen ruïnes van ons zonnestelsel;

Van de rode duinen van Mars tot de jungles van Venus. Met de mogelijkheid ongelofelijke kracht uit te oefenen trekken spelers ten strijde met de vijanden van de mensheid om alles terug te krijgen dat tijdens het instorten van mensheid ’s gouden eeuw verloren ging.

In een verhaal-gedreven universum ontvouwt Destiny’s verhaal door gamers te betrekken in een gewaagde nieuwe wereld, gevuld met coöperatieve, competitieve, openbare en social activiteiten die naadloos gecombineerd worden.

Bungie’s nieuwe next-generation engine laat Destiny tot leven komen op zowel de xbox360 en PlayStation  3, evenals andere toekomstige consoles.

 Harold Ryan, Bungie president

Destiny is het spel waarvan we jaren gedroomd hebben het te maken.

We konden niet meer tevreden zijn over de buitengewone samenwerking met Activision. We hebben eindelijk de juiste partner, team en technologie om de ervaring naar miljoenen spelers over de hele wereld te brengen ,

Destiny zal spelers trekken in een wereld vol mysterie, actie en avontuur, maar, belangrijker nog, Destiny is meer dan een schijf in een console, het is een levend sociaal universum gevuld met andere spelers.

GameStop president Tony Bartel

Niet alleen ziet Destiny er geweldig uit, maar de nieuwe levende wereld zal de manier waarop spelers denken over coöperatieve online gaming veranderen,

Dit is precies het soort innovatie waarop de game-industrie heeft gewacht en ik kijk er voor de spelers naar uit om het onmetelijke universum van het Lot te ervaren.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights