CALL OF DUTY: BLACK OPS COLD WAR DRIJFT SPELERS TOT HET UITERSTE

De bestverkopende serie in de geschiedenis van Call of Duty keert terug met het gloednieuwe Call of Duty: Black Ops Cold War.

Als direct vervolg op het originele, zeer populaire Black Ops, speelt Black Ops Cold War zich af in het begin van de jaren tachtig.

De speler wordt gedropt in het vluchtige geopolitieke universum van de Koude Oorlog, waarin niets is wat het lijkt.

Naast de verhalende campaign brengt Black Ops Cold War een arsenaal aan wapens en uitrusting uit de Koude Oorlog naar de volgende generatie van de Black Ops Multiplayer en is er een gloednieuwe Zombies-coöp-gameplay-ervaring

Call of Duty: Black Ops Cold War is door Treyarch en Raven voor de next generation consoles ontwikkeld. De game verschijnt vanaf 13 november voor PlayStation 4, Xbox One en voor pc via Battle.net. Kort daarna wordt de game ook uitgebracht voor PlayStation 5 en Xbox Series X, afhankelijk van wanneer deze consoles beschikbaar komen voor consumenten.

Misleiding en intriges zijn de norm in de meeslepende single-player campaign van Call of Duty: Black Ops en mengt elementen uit de popcultuur van de jaren tachtig met een duizelingwekkend samenzweringsverhaal.

In dit vervolg op het originele Call of Duty: Black Ops ontmoeten spelers historische personages en leren ze harde waarheden, terwijl ze over de hele wereld reizen en strijden op iconische locaties als Oost-Berlijn, Turkije, Vietnam, het Moskou gedurende het Sovjettijdperk en meer. Als elite-operatives proberen spelers een complot te stoppen waar tientallen jaren aan gewerkt is, terwijl ze het spoor volgen van een schimmige figuur genaamd Perseus, die op een missie is om de wereldwijde machtsverhoudingen te destabiliseren en de loop van de geschiedenis te veranderen.

De game ondersteunt cross-play tussen huidige en next-generation systemen, inclusief cross-progressie in alle modi. Call of Duty: Black Ops Cold War biedt toegang tot een Battle Pass-systeem en een gestage stroom gratis content na de launch, inclusief multiplayer-maps en -modi, Zombies-ervaringen en diverse in-game community-evenementen.


Ga op 9 september naar Twitch.tv/CallofDuty voor de wereldwijde onthulling van de multiplayer-gameplay van Black Ops Cold War. Black Ops Cold War bouwt ook verder aan de populaire, free-to-play-ervaring Call of Duty: Warzone. Black Ops Cold War biedt gedeelde progressiefuncties met Warzone en voegt gloednieuwe inventaris-items toe die spelers zowel in
Black Ops Cold War als in Warzone kunnen gebruiken. Warzone-spelers behouden toegang tot al hun Call of Duty: Modern Warfare-content, inclusief eerder verdiende operators en wapenblueprints.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november wereldwijd voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Battle.net. De PlayStation 5-versie van Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt rond de feestdagen van 2020 in de VS en Canada en eind 2020 in de rest van de wereld.
De game verschijnt later dit jaar ook voor de Xbox Series X.

Vanaf vandaag worden spelers die bepaalde digitale versies van Call of Duty: Black Ops Cold War pre-orderen direct beloond met digitale beloningen, inclusief Black Ops-operator Frank Woods als speelbaar personage in Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Modern Warfare.
Ook krijgen zij vroegtijdige toegang tot de open beta van de multiplayer van Call of Duty: Black Ops Cold War, waarvoor de data binnenkort worden aangekondigd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights