Civilization VI: Leader Pass – Rulers of England Pack nu beschikbaar

Het laatste DLC-pakket voor Civilization VI: Leader PassRulers of England Pack – is nu beschikbaar!

Vul je groeiende collectie vorsten aan met het Rulers of England Pack*, dat Elizabeth I (Engeland), de Varangiaanse Harald Hardrada (Noorwegen) en Victoria – Age of Steam (Engeland) bevat.

Elizabeth I (Engeland)
Elizabeth, dochter van Henry VIII en Anne Boleyn, besteeg op 25-jarige leeftijd de Engelse troon. Haar bewind wordt algemeen beschouwd als een soort Gouden Eeuw in de Engelse geschiedenis. Onder Elizabeth’s bewind werd de Anglicaanse kerk de officiële kerk van het land, Sir Francis Drake versloeg de Spaanse Armada, en belangrijke literaire figuren zoals William Shakespeare populariseerden het Elizabethaanse theater als een integraal onderdeel van de Engelse cultuur dat tot op de dag van vandaag voortduurt. In het spel probeert Elizabeth I zoveel mogelijk handelsroutes te hebben, en geeft ze de voorkeur aan beschavingen die handel drijven met haar steden.

Nieuwe vaardigheid: Drake’s Legacy

  • De handelsroutecapaciteit van Engeland wordt met 2 verhoogd na het verwerven van je eerste grote admiraal.
  • Handelsroutes naar stadstaten leveren +3 goud op voor elke speciale wijk in de stad van herkomst.
  • +100% Opbrengsten van het plunderen van Handelsroutes.

Varangian Harald Hardrada (Noorwegen)
Harald Sigurdsson werd geboren in de Noorse koninklijke familie en diende in het leger van koning Olaf II totdat hij na een nederlaag in de Slag bij Stiklestad werd verbannen. Vervolgens vocht hij vele jaren als huurling in het Middellandse Zeegebied en het Midden-Oosten. Toen hij terugkeerde naar Noorwegen regeerde hij samen met zijn neef Magnus. Ondanks zijn legendarische leven als groot krijger en leider, is hij misschien het bekendst omdat hij er niet in slaagde Engeland te veroveren in 1066, toen hij werd verslagen en gedood door het leger van koning Harold II. Harald beschermt stadstaten en heeft een hekel aan elke beschaving die hen aanvalt.

Nieuwe vaardigheid: Varangian Guard

  • (Basisspel) 75% Korting op het heffen van eenheden, en alle eenheden betalen 2 minder onderhoud.
  • (Rise and Fall & Gathering Storm DLC’s) 75% Korting op het heffen van eenheden, en geheven eenheden ontvangen Cultuur, Geloof en Wetenschap van doden gelijk aan 50% van de gevechtssterkte van de tegenstander.

Victoria – Age of Steam (Engeland)
Victoria was pas 18 jaar oud toen ze koningin werd en was de eerste Engelse monarch die in Buckingham Palace woonde. Het Britse Rijk breidde zich tijdens haar bewind sterk uit en besloeg een kwart van het land en de bevolking van de wereld. In eigen land had de industrialisatie in deze periode een ingrijpend effect op de samenleving, mede dankzij stoommachines waarmee de opkomende arbeidersklasse op een voorheen onmogelijke schaal goederen kon produceren. Victoria’s agenda voor de Industriële Revolutie leidt ertoe dat ze probeert de industrie op te bouwen en beschavingen die ook op productie gericht zijn gelijk te schakelen.

Nieuwe vaardigheid: Age of Steam

  • +10% Productie in steden voor elk Industrieel Zone gebouw in die stad.

+2 Productie naar alle Strategische Middelen.

 

Met de release van het Rulers of England DLC-pakket is Civilization VI: Leader Pass** nu compleet en beschikbaar op Windows pc via Steam, Epic en Windows Store, MacOS via Steam en de Mac App Store, en iOS via de App Store. Civilization VI: Leader Pass voegt 18 nieuwe speelbare leiders toe aan Civilization VI en biedt spelers meer manieren om te heersen

 

Basisspel en Leader Pass vereist om toegang te krijgen tot de inhoud van Rulers of England.

**Basisgame vereist om toegang te krijgen tot alle Civilization VI: Leader Pass-content en extra DLC-pakketten vereist om toegang te krijgen tot bepaalde leiders en content in de Leader Pass. Leader Pass is alleen beschikbaar op Steam, Epic, Mac App Store en iOS, en is al inbegrepen als onderdeel van de Civilization VI Anthology Edition.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights