Co-op Zombie Shooter World War Z: Aftermath krijgt fysieke release voor PlayStation 4® en Xbox One®

Vandaag heeft Koch Media samen met ontwikkelaar Saber Interactive de fysieke release van World War Z Aftermath aangekondigd.

World War Z Aftermath is vanaf 21 september 2021 verkrijgbaar voor PlayStation 4® en Xbox One®.

Een retailversie van World War Z voor Nintendo Switch zal ook deze herfst beschikbaar zijn.

World War Z: Aftermath voor PlayStation 4® en Xbox One is de ultieme co-op zombie shooter gebaseerd op de blockbuster van Paramount Pictures. Aftermath is een evolutie van de originele World War Z game, waar al meer dan 15 miljoen spelers zich in vastgebeten hebben.

Voor het eerst kunnen spelers door middel van cross-play op consoles en pc proberen de zombie Apocalyps tegen te houden. Samen met drie vrienden (of alleen met AI-teamgenoten) neem je het op tegen hordes bloeddorstige zombies in zenuwslopende verhalen die zich afspelen in locaties over de hele wereld.

Herover Vaticaanstad in een epische Romeinse confrontatie en werk samen met overlevenden op het ingesneeuwde Russische schiereiland Kamchatka.

Speel als nieuwe en terugkerende personages,  hak ze in de pan met een gloednieuw melee-systeem en verpulver de zekes met unieke moves, perks en dual-wield wapens zoals de sikkel en hakmes-combinatie. Ook staan er nieuwe ondode monsters in je weg, zoals een zwerm vleesetende ratten.

Speel World War Z: Aftermath in glorieus 4K en 60fps. Houd het vol tegen steeds groter wordende zombiegolven in de nieuwe Horde Mode XL modus, met meer zombies in beeld dan eerder mogelijk was. Horde Mode XL komt ook in een gratis post-launch update naar de PC versie.

Aftermath biedt een bloedstollend nieuw perspectief met de spannende nieuwe First-Person Mode.

Level Up met acht unieke classes: de Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer, Exterminator, Dronemaster en de nieuwe Vanguard class, elk met hun eigen unieke speelstijl. Pas je wapens aan en voltooi dagelijkse missies met speciale modifiers voor bonusbeloningen.

De bloedstollende zombie shooter World War Z, wereldwijd gespeeld door meer dan 15 miljoen mensen, arriveert op Nintendo Switch®. World War Z, geïnspireerd door de gelijknamige Paramount Pictures film, richt zich op snelle third-person shooter gameplay met honderden zombies tegelijkertijd.

De mensheid staat op het punt om uitgeroeid te worden. De ondode Apocalyps verspreidt zich van New York tot Moskou, Jeruzalem en mee.

Een klein groepje geharde overlevenden slaan de handen ineen om de hordes te verslaan. World War Z  op Nintendo Switch® komt inclusief alle content van de World War Z Game of the Year Edition.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights