Company of Heroes 2 komt er aan!

De makers & uitgevers van Company of Heroes 2, Relic Entertainment & SEGA  of America, Inc. en SEGA Europe Ltd. , laten de horden fans eindelijk opgelucht ademen want ze laten ons weten dat de game in Noord-Amerika & Europa, voor de, uitkomt op:

25 Juni 2013

uithumbOorspronkelijk was CoH2 verwacht voor begin 2013 maar dankzij de extra tijd die Relic Entertainment had konden ze meer werken aan de game om te voldoen aan de hoge standaard van het eerdere deel, het hoogst gewaardeerde strategiespel aller tijden. CoH2 loopt op de geavanceerde Essence 3.0 Engine, het ColdTech-weersysteem en brengt zo de gameplay van tactische strategie, realistische verwoestingen, revolutionaire en dynamisch gezichtsveld systeem (Truesight) op onbegrijpelijke en ongeëvenaarde manier tot leven.

De Executive Producer van CoH2, Jonathan Dowdeswell, laat ons zo weten dat via de acquisitie van SEGA ze de kans hebben gekregen om met een nieuwe partner samen te werken die al een grote staat van verdiensten heeft op het gebied van langlopende PC-franchises. Ze konden veel vertrouwen opbouwen dankzij het feit dat ze met een goed afgestemd team werken om een schitterende spelervaring aan de gamers door te spelen. Tenslotte is dit het hoofddoel om hun fans een geweldige gaming experience te laten beleven en ervoor te zorgen dat deze niet teleurgesteld worden hierdoor ook de oorzaak waardoor de release later voorzien is dan beloofd, laat Greg Wilson (Producer van CoH2) ons weten.CoH2_UI_Screenshot

Binnenkort zullen een geselecteerde groep fans ons zelf ook nog een handje kunnen helpen met de gesloten Bèta door het testen van de game en in evenwicht brengen van de multiplayer waarover we later nog zullen doorspelen wanneer deze zal plaatsvinden.

De vorige versie van CoH uit 2006 voor de PC had al veel succes dus vond men dat het onmogelijk was om hier te eindigen. Het heeft de hoogst gewaardeerde strategietitel op Gamerankings.com (met 5+ recensies) en heeft een gemiddelde van 93,82% op basis van 56 recensies en dit is nog niet alles want ook Metacritic.com geeft het een metascore van 93% op basis van 55 recensies wat wil zeggen dat deze game zeker een aanrader is en dus aan niemand voorbij mag gaan!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights