Cooler Master lanceert CMODX.com: nóg beter dan het toppunt van tech lifestyle

Cooler Master, een toonaangevende hardwarefabrikant, kondigt vandaag de lancering aan van CMODX: een nieuwe website die een winkelbeleving als nooit tevoren biedt, voor de high-end techproducten van Cooler Master. CMODX staat hiermee op het punt shopping experience van tech te herdefiniëren, door een mix van luxe en innovatie te bieden.

De zorgvuldig vervaardige producten op cmodx.com zijn afgestemd op de veeleisende smaak van een specifieke groep technologieliefhebbers. In het assortiment vind je de Orb X, een futuristische gamingpod die ook een volledige gamingsetup vormt. De alles-in-één-entertainmentcapsule staat symbool voor de fusie van luxe en geavanceerde technologie én biedt een ongeëvenaarde ervaring. Daarnaast benadrukt de Sneaker X, een pc met stijl, de toewijding van Cooler Master om het rechthoekige-doos-stereotype te doorbreken. Dit gevarieerde en geavanceerde assortiment positioneert het merk aan de top van de techindustrie en stelt daarmee de nieuwe standaard voor luxe en innovatie.

Zo showt de Cosmos Infinity, een limited edition behuizing, de kunst van luxueuze technologie voor pc-bouwers. Met de gamingstoelen Motion – 1 en Sync X beleef je je game of film op een onvergetelijke, meeslepende manier. De Shark X, een pc in de vorm van (de naam zegt het al) haai, zal een perfecte match zijn voor degenen die zich graag aansluiten bij een bedrijf dat iets teruggeeft.

“De producten die op cmodx.com worden aangeboden, gaan niet alleen over technologie; ze gaan over lifestyle”, vertelt Jimmy Sha, CEO van Cooler Master. “We presenteren een mix van luxe en innovatie, waardoor we onze klanten producten bieden die niet alleen functioneel zijn, maar ook dienen als een persoonlijk statement van stijl en smaak”.

Op de CMODX-website ontdek je gedetailleerde informatie, fenomenale fotografie en een ongekende winkelbeleving. Het is hét adres voor degenen die meer verwachten van hun technologie en de mooiere dingen in het leven waarderen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights