Cooler Master Storm Pitch geeft een Perfecte Integratie van Stijl en helder geluid

Dat Cooler Master een leidende innovator en fabrikant van desktop onderdelen is, wisten we al.

Vandaag kondigen ze ook de Cooler Master Storm Pitch aan en brengen zo  hun eerste “in-ear” headset die werd ontworpen van grond af om de noden van gamers en hun toestellen te voorzien

Beschermend  in zijn premium , aluminium body schuilt een instrument die een hoge kwaliteit voortbrengt die voortkomt uit elke Pitch.

1

Deze heldere, krachtige en directe geluid levert Gamers direct in hun oor , via een comfortabele oordoppen een zeer passieve geluid, met “noice cancelling” en “distraction blockers‘ voor die intense gaming momenten.

Met een 360° omni-directionale microfoon kunnen games vol vertrouwen weten dat hun strijdkreten hun tegenstanders zal bereiken in pure heldere tonen.

Deze speciaal ontworpen microfoon helpt blinde plekken te negeren die meestal associeert worden aan traditionele microfonen.

2

Wanneer de Cooler Master Storm Pitch gebruikt word als oordopjes voor je Smartphone , Mp3- speler en andere mobiele toestellen, kun je een Super-slim inline remote gebruiken om jou muziek af te spelen & pauzeren of tijdens een telefoongesprek om op te nemen of te beëindigen.

Om jou ook de beste en essentiële accessoires te bieden levert Cooler Master bij de Cooler Master Storm Pitch een premium bewaarzakje om uw Cooler Master Storm Pitch in te bewaren.

Daarnaast ontvang je ook nog een Audio Line Splitter adapter en 2 extra formaten van oordoppen.

Deze kun je gebruiken als reserve na de tal van uren die je gespendeerd hebt aan urenlange uren gaming genot , of als je jou oortjes wil delen met anderen op Hygiënische manier, bij bv het uitlenen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights